Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon megcsalhat a barátnőm?
Figyelt kérdés
Mióta dolgozom csak hétvégén találkozom a barátnőmmel és nem akar szeretkezni 1 hét után se 3 hete azt mondta hogy szüneteltessünk meg hogy ö még fiatal ÉLNIAKAR aztán sirt nekem 1 sort és azt mondta hogy hát ezt ő nem ugy gondolta igy szeret meg ugy szeret és azota vagyunk de a szex nem lett több sajna én meg nagyon akarnám mi tévő legyek?2011. márc. 24. 20:34
11/12 A kérdező kommentje:
Hát amit irtatok az nem kecsegtet sok joval de én is igy látom ami nem megy nem kell eröltetni valszeg tul korán kezdtük ezt az egészet ö 14 volt én 16 mikor összejöttünk és én vagyok neki az első én gondolkodtam ezen és várható volt hogy kiakarja még élni magát más pasival de akkor miért mondogatja hogy szeret ?!Szakítani azért nem akarok mert ezen kivül nagyon jo a kapcsolatunk jol elvagyunk egymás mellet ölelgetjük egymást csók elmegyünk sok helyre nem uncsi a kapcsolat bulizni járunk de a sex mégis kevés!!!Egyik hétvégén történt hogy találkoztunk 1 hét után és mikor kezdeményeztem még 3 szorra is elvette a kezem és ezzel nagyon gyanut fogtam hogy it valami van a háttérbe mikor rákérdeztem ö most nem kivánja majd,de az a bajom ha én nem kezdeményezek akkor abszolut nincs mert ö nem kezdeményez :S!!!
2011. márc. 25. 15:52
12/12 anonim válasza:
A nőknél a szex meg a szerelem két külön dolog. Attól még lehet szerelmes, hogy nem akar veled lefeküdni.
Pasinak meg üríteni kell a spermát valamibe, ha tetszik, ha nem.
Egyébként ha végigdolgozik napi 8-10 órát, aztán bevásárol, házimunka, mondjuk még csinálna is valamit, ne csodálkozz, hogy nem vágyik az üzekedésre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!