Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon megcsalhat a barátnőm?
Sanszos!
Neki nem csak hétvégén kellesz hanem hét közben is. Ez az ő szükséglete.
Hét közben biztos eljárogat a barátnőivel. Tuti hogy ha jobban néz ki, akkor egy este vagy 4-5-en bepróbálkoznak nála.
Ha már nehezen viseli a hiányt és a magányt, akkor veszélyes. Tutira nem te vagy az egyetlen pasi aki izgatja őt! LEhet hogy eddig 5-10 ígéretesebbel találkozott már mint te, és ez tuti h neki is feltűnik egyszer!
Ha élni akar az pont ilyesmit jelenthet. Ő még fiatal, és szeretné kiélvezni az idejét! Az egészet és nem csak a 2/7-ét! Ez ugyanis kevesebb mint az idejének a 30%-a! Ez pedig elég gyér!
Megértem a csajt! Egy kapcsoaltért sokat kell dolgozni, és ha csak hétvégenként látod, az minden igyekezeted ellenére is elhanyagoltságot jelent!
Szeret, mert persze hogy szeret! De a szerelem és a vágy a z két különböző dolog, még akkor is, ha kevés a választó vonal!
Szerintem próbáljátok meg a nyílt kapcsolatot, ha már idáig jutottatok.
Ha szeret, úgyis megtart! Gondolkozni nem kell!!! Te is éld ki magad, és még jó is lehet!
tegnap 22:17
Nálunk ugyanez van. Az asszony folyton áradozik, hogy ő mennyire szeret, de dugni alig akar. Pedig azt mondja hogy nagyon kíván csak.... Legyek meg a polcon, hogy nyugodt legyen, de onnantól kezdve nem érdekes. Állítólag elégedetlen magával, sok a problémája, és majdnem teljesen leszokott a szexről. A kezdeményezése az nulla. Amikor akar valamit akkor azt várja hogy én kezdeményezzek. Ha rá várok akkor megsértődik.
Ennek ellenére azt gondolom, hogy a te barátnődnél a hiány a megszokás, és az unalom okozhatja. Emellett nem biztos hogy nem csal meg. A nőknek addig fontos a szex míg van mozgatórugója. A férfiaknál a mozgatórugó maga a szex de a csajoknál nem! Tisztelet a kivételnek! A nőknél érzelmi, izgalmi indíttatás van. Közben persze élvezik, de van hogy semmi kedvük elkezdeni.
Szerintem ilyen esetekben a legjobb a szétmenetel. Nálunk is ez lenne a jó, de ő szeret és neki így jó, én pedig szeretem még őt annyira hogy nem akarok neki fájdalmat okozni. Azt gondolom, hogy nélkülem sokkal kevesebb motivációja lenne az élete rendezésére mint most, pedig most sincs sok akaratereje. De mindegy ez más tészta. :)
Jobban jársz ha otthagyod. Max két hónapot adok az egésznek.
Én is átéltem már ilyet.
én 10 évig voltam a volt páromal es az utolso 3 évben nagyon megromlott a szexualis életünk ... szere´tük egymást de talán inkabb ugy mint 2 testvér !! együtt nötünk fel , együtt éltünk át mindent ... valahol várható volt hogy ide jutttunk!! a mostani páromal minden ok ha szabadságon vagyunk es kipihentek vagyunk akkor napi többször is szexelünk de amugy az átlag 3 - 4 x egy héten és legtöbbször én kezdeményezek ... vagyis inkabb jelzem hogy ha ö is benne van akkor én nem vagyok semmi jónak az elrontója :o)))
szerintem adj neki egy kis idöt !! ö is el kell döntse hogy szeret e még vagy sem .... hianyzol e neki vagy sem ... es hidd el pár hét nélkülözés után már ugy meg fog bescülni hogy csak na :o) Te neked meg az a dolgod hogy ne szégyeld kimutatni hogy menyire szereted :o))
Sok sikert kivánok neked :o))
Én ezt hallottam és szerintem van benne logika:
Megfigyeled a mikor menstruált.. rászámolsz 2 hetet mivel akkor a legérettebb a petesejt és próbálkozol.
Amennyiben elutasít akkor nagy a gyanúja annak, hogy mással éli ki vágyait... nem 100%.
A nő azzal szexel ilyenkor akihez a tudatalattija vonzódik (lehet, hogy te vagy, nem kizárt).
Én így tesztelném, ha azokon a napokon amikor a legérettebb a cucc és nem akarja veled ágyba bújni, mindig visszautasít akkor ott...
De fogadj fel egy magánnyomozót :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!