Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Vajon megcsalhat a barátnőm?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon megcsalhat a barátnőm?

Figyelt kérdés
Mióta dolgozom csak hétvégén találkozom a barátnőmmel és nem akar szeretkezni 1 hét után se 3 hete azt mondta hogy szüneteltessünk meg hogy ö még fiatal ÉLNIAKAR aztán sirt nekem 1 sort és azt mondta hogy hát ezt ő nem ugy gondolta igy szeret meg ugy szeret és azota vagyunk de a szex nem lett több sajna én meg nagyon akarnám mi tévő legyek?
2011. márc. 24. 20:34
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Ha szereted őt akkor időt adsz, s előbb bebizonyítod neki, hogy olyan srác vagy aki a munka mellett is képes törődni azzal akit szeret, majd utána jöhet a szex újra. s ne hidd, hogy légből beszélek, mert tudom milyen az, hogy pl. 100 km-ről éreztetni, hogy szereted őt s törődsz vele. piszok nehéz, de megéri.
2011. márc. 24. 20:44
 2/12 A kérdező kommentje:
Tehát ez akkor nem jelenti feltétlenül azt hogy van mellettem valakije ha nincs annyi sex csak szimplán eltávolodtunk egymástol mert nem tudunk sajnos annyint együtt lenni?
2011. márc. 24. 20:55
 3/12 anonim ***** válasza:
Én mikor kiszerettem a barátomból, egyszerüen nem bírtam vele lefeküdni. Nagyon furcsa volt hogy egykor megvesztem érte, meg imádtam vele szexelni és ez hirtelen átment hát nem undorba, hanem nem is tudom mibe. 3 évig voltunk együtt nagyon szerettem és olyan hirtelen elmúlt a nagy szerelem hogy észre se vettem. Nem kell erre azt írni hogy "akkor nem is szeretted", igenis szerettem még, de méghogy. Csak elmúlt. Szóval arra akartam ezzel kilyukadni hogy azért mert nem szexel veled már sűrűn, nem azt jelenti hogy megcsal. Ki tudja mi baja van kérdezd meg tőle. Mi se tudunk többet segíteni sajna.
2011. márc. 24. 21:05
 4/12 A kérdező kommentje:
Ebben az az érdekes hogy 3és fél éve vagyunk együtt:S ilyen egyszerűen kiszerethet belőlem a barátnőm?De ezt azért nem értem mert akkor miért mondja nekem hogy igy szeret meg ugy szeret puszit kapok ölelést de szex az elég ritka ugy érzem ennyi idő után lehet kihült a kapcsolatunk megprobálok rajta változtatni uj dolgokat belevinni más ötletem nincs.Mert ha megkérdezem töle hogy miért nincs kedve sexelni akkor azt mondja hogy nincs kedve jo ez rendbe van hogy nem kivánja néha de hogy rendszeresen nem ez rosszul esik .És kérdeztem töle azt is hogy talán én nem tetszek már neki testileg vagy megunt erre a válasz dehogyis.Ugy érzem sokszor olyanok vagyunk mint két idegen lefekszünk egymás mellé és vagy alvás vagy ha szerencsém van kezdeményezek és lesz valami belöle.Hát sajnos eljutottunk erre a pontra :(
2011. márc. 24. 22:17
 5/12 anonim ***** válasza:

Sanszos!

Neki nem csak hétvégén kellesz hanem hét közben is. Ez az ő szükséglete.

Hét közben biztos eljárogat a barátnőivel. Tuti hogy ha jobban néz ki, akkor egy este vagy 4-5-en bepróbálkoznak nála.

Ha már nehezen viseli a hiányt és a magányt, akkor veszélyes. Tutira nem te vagy az egyetlen pasi aki izgatja őt! LEhet hogy eddig 5-10 ígéretesebbel találkozott már mint te, és ez tuti h neki is feltűnik egyszer!

Ha élni akar az pont ilyesmit jelenthet. Ő még fiatal, és szeretné kiélvezni az idejét! Az egészet és nem csak a 2/7-ét! Ez ugyanis kevesebb mint az idejének a 30%-a! Ez pedig elég gyér!

Megértem a csajt! Egy kapcsoaltért sokat kell dolgozni, és ha csak hétvégenként látod, az minden igyekezeted ellenére is elhanyagoltságot jelent!

Szeret, mert persze hogy szeret! De a szerelem és a vágy a z két különböző dolog, még akkor is, ha kevés a választó vonal!

Szerintem próbáljátok meg a nyílt kapcsolatot, ha már idáig jutottatok.

Ha szeret, úgyis megtart! Gondolkozni nem kell!!! Te is éld ki magad, és még jó is lehet!

2011. márc. 25. 01:03
 6/12 anonim ***** válasza:

tegnap 22:17

Nálunk ugyanez van. Az asszony folyton áradozik, hogy ő mennyire szeret, de dugni alig akar. Pedig azt mondja hogy nagyon kíván csak.... Legyek meg a polcon, hogy nyugodt legyen, de onnantól kezdve nem érdekes. Állítólag elégedetlen magával, sok a problémája, és majdnem teljesen leszokott a szexről. A kezdeményezése az nulla. Amikor akar valamit akkor azt várja hogy én kezdeményezzek. Ha rá várok akkor megsértődik.

Ennek ellenére azt gondolom, hogy a te barátnődnél a hiány a megszokás, és az unalom okozhatja. Emellett nem biztos hogy nem csal meg. A nőknek addig fontos a szex míg van mozgatórugója. A férfiaknál a mozgatórugó maga a szex de a csajoknál nem! Tisztelet a kivételnek! A nőknél érzelmi, izgalmi indíttatás van. Közben persze élvezik, de van hogy semmi kedvük elkezdeni.

Szerintem ilyen esetekben a legjobb a szétmenetel. Nálunk is ez lenne a jó, de ő szeret és neki így jó, én pedig szeretem még őt annyira hogy nem akarok neki fájdalmat okozni. Azt gondolom, hogy nélkülem sokkal kevesebb motivációja lenne az élete rendezésére mint most, pedig most sincs sok akaratereje. De mindegy ez más tészta. :)

2011. márc. 25. 01:17
 7/12 anonim ***** válasza:
Hülye frigid k urva az ilyen. Ha szeretne, akkor le is akarna feküdni veled. Ha meg nem akkor miért akarja ezt a kapcsolatot?
2011. márc. 25. 04:13
 8/12 anonim ***** válasza:

Jobban jársz ha otthagyod. Max két hónapot adok az egésznek.

Én is átéltem már ilyet.

2011. márc. 25. 09:22
 9/12 anonim ***** válasza:

én 10 évig voltam a volt páromal es az utolso 3 évben nagyon megromlott a szexualis életünk ... szere´tük egymást de talán inkabb ugy mint 2 testvér !! együtt nötünk fel , együtt éltünk át mindent ... valahol várható volt hogy ide jutttunk!! a mostani páromal minden ok ha szabadságon vagyunk es kipihentek vagyunk akkor napi többször is szexelünk de amugy az átlag 3 - 4 x egy héten és legtöbbször én kezdeményezek ... vagyis inkabb jelzem hogy ha ö is benne van akkor én nem vagyok semmi jónak az elrontója :o)))

szerintem adj neki egy kis idöt !! ö is el kell döntse hogy szeret e még vagy sem .... hianyzol e neki vagy sem ... es hidd el pár hét nélkülözés után már ugy meg fog bescülni hogy csak na :o) Te neked meg az a dolgod hogy ne szégyeld kimutatni hogy menyire szereted :o))

Sok sikert kivánok neked :o))

2011. márc. 25. 09:40
 10/12 anonim ***** válasza:

Én ezt hallottam és szerintem van benne logika:

Megfigyeled a mikor menstruált.. rászámolsz 2 hetet mivel akkor a legérettebb a petesejt és próbálkozol.

Amennyiben elutasít akkor nagy a gyanúja annak, hogy mással éli ki vágyait... nem 100%.

A nő azzal szexel ilyenkor akihez a tudatalattija vonzódik (lehet, hogy te vagy, nem kizárt).

Én így tesztelném, ha azokon a napokon amikor a legérettebb a cucc és nem akarja veled ágyba bújni, mindig visszautasít akkor ott...

De fogadj fel egy magánnyomozót :P

2011. márc. 25. 15:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!