Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hagytatok már ott valakit azért, mert egyszer sem volt orál?
Figyelt kérdés
Mennyi idő után?2011. márc. 24. 18:33
1/16 anonim válasza:
Nem nem várom el a csajoktól hogy leszopjanak.
2/16 anonim válasza:
Nő vagyok, de szerintem érthető, húzamosabb idő után, ha elhagyja a férfi a nőt ezért.
3/16 anonim válasza:
Nő vagyok, nem hagynék el senkit azért, mert mondjuk orálisan nem kényeztet, de én nem is szeretem túlzottan.
4/16 anonim válasza:
Ilyenért nem hagynék el senkit. De mondjuk akkor ő se várja el, hogy én dolgozzak odalenn szájjal. =
5/16 anonim válasza:
Nem azert mert nincs oral, hanem mert ha undorodik tolem akkor annak valami oka van. Tudat alatt nem szeret elegge, stb... valami van mogotte ha huz egy hatart. Szoval inkabb a mogottes erzelmi gondok amik idovel megolik az ilyen kapcsolatot.
6/16 anonim válasza:
19:42 tökéletesen leírta a véleményem. Nem maga az orál hiánya bántana, hanem az, hogy undorodik tőlem odalent. Én ha szeretek valakit, semmi undor nincs bennem iránta, mert ő a párom, potenciális jelölt arra, hogy együtt éljük le az életünket, hogy lehetnék úgy vele, hogy nem szeret engem tiszta szívből? Az előző partneremmel pont így volt, nem szeretett eléggé, és undorítónak találta, hogy csinálja nekem szájjal. Véget is ért a kapcsolat.
7/16 A kérdező kommentje:
Mennyi idő után?
2011. márc. 24. 19:56
8/16 anonim válasza:
Szerintem nem sok köze van a szeretethez, hogy bekapja/nyalja-e, hogy lehet egyáltalán párhuzamot vonni a kettő között vicc...
9/16 anonim válasza:
Nagyon is sok köze van a szeretethez, sőt ettől függ. Mondok egy primitív példát: egy idegen ember előtt nem fingasz, de ha valaki közel áll hozzád érzelmileg, akkor mersz előtte. Na ugyanígy van ez az orállal is. Ha szereted, kívánod minden testrészét :)
10/16 anonim válasza:
Én ha megtudnám a barátnőmtől, hogy egyáltalán nem szereti az orált, rövidesen otthagynám. Nem amiatt, mert egy f@sz vagyok, egyszerűen ha egy lány még az orált sem szereti, akkor nem elég perverz ahhoz, hogy az én párom legyen. Nyüglődés lenne mindkét részről hosszú távon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!