Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A kevesebb több is lehet. Mit szóltok?
Figyelt kérdés
Konkrétan: ahhoz, hogy egy nő felkeltse egy férfi vágyait, nem kell törvényszerűen mindent megmutatnia. Sőt. Ha éppen csak sejtet valamit, akkor sokkal vonzóbb lehet, mint ha azonnal belevág a közepébe.2011. márc. 24. 18:08
2/5 Panda Péter válasza:
igen, egy ruha lehet jó attól, hogy nem kivágott. de azért a nőiesség határain belül értem, szóval mondjuk a rappergatya meg a kapucnis pulcsi is sokat takar, mégsem túl célravezető.
3/5 anonim válasza:
sokkal szexibb meg sokkal jobban beindítja a fantáziát egy olyan csaj aki takargat mint aki egyből ruha nélkül szétdobja a lábát. Gondolj csak arra nekünk férfiaknak mindig az kell amit a legnehezebben kapunk meg.
5/5 anonim válasza:
Ennyi erővel mutasson neki egy ajtót és mondja meg hogy ammögött ő van csak meztelenül, és éppen masztizik.
Ha mindent kiteszel azzal is nagy hatást érhetsz el! Ez nem attól függ! Harmónia szépség érzékiség. Ha ezek vannak akkor mindegy mit teszel ki, az hatni fog!
Volt hogy kaptam egy csajtól meztelen fotókat, és a pózok annyira izgatóak voltak, hogy nem kellett oda sejtetés, meg fehérnemú, csak a testének a nőies vonalai, és nekem magától az izgalomtól is felállt, hogy őt nézem és vele beszélhetek. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!