Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek nem gáz, hogy ebben a kategóriában lassan több a 12-16 éves, mint a 18 év feletti? Gondoljátok jól van ez így?
ívan igazság abban, hogy jó ha a tinik tájékozódnak, csak az a gond, hogy ez nem épp a legalkalmasabb hely a tájékozódásra. A legtöbb tini még a korábban kiirt kérdéseket se nézi meg, pedig akkor rájönne, hogy már előtte egy csomó "okos" megkérdezte ugyanezt.
Sajnálom egyébként, ha nincs kitől kérdeznetek, de furának is tartom. Azt hiszem ha várnátok még ezzel előkerülnének a 3-5 évvel idősebb unokatestvérek, középsuliban a felsőbbévesek és talán lassan majd a szülők is másképp néznének.
Tudom én szerencsés vagyok, mert a nagymamámmal bármiről beszélhettem és 2 unokanővérem is van, de nem is kapkodtam sehova.
03-25 16:32
Jajj, ne mondd már hogy a nagymamáddal meg tudtad beszélni hogy hogyan kell jól franciázni!? Nekik még annyi tabujuk volt, hogy csoda hogy szaporodtak!
Sokaknak nincs olyan rokonuk akiktől bármit megkérdezhetnének, és ritka nagy bizalmi szint kell ahhoz hogy ilyent meg lehessen beszélni! A net az személytelen és tökéletesen alkalmas ilyenre!
Ez nem a kapcsolatok milyenségét tükrözi, mert akármilyen jó kapcsolatban is vagy anyáddal, ha nincs nálad barát vagy játszótárs státuszban (márpedig egy anya az nincs!) Akkor meg akarsz majd felelni neki, és nem is beszélsz vele bármiről, amit cikinek érzel, mert annyira intim dolog.
Az intimitás viszont érdekes módon kialakulhat a neten idegenek között, főleg úgy hogy a valódi visszakereshető személyedet nem teszed ide ki.
Én is önmagamat adhatom, mert ha megszólnak visszaszólok. De a való életben sokkal több aljasságra számíthatnék, és sokkal több veszítenivalóm is lenne! Úgyhogy a net egy nagyon értékes dolog e téren is!
Szerinted 12-16 éves koromban érdekelt a franciázás?
Egyébként az én nagyim meglehetősen felvilágosult idős hölgy volt (Isten nyugosztalja!) és kikérem magamnak a "csoda, hogy szaporodtak" mondatodat minden idős nevében is.
Képzeld én a nagyimnál láttam először óvszert! Igaz, hogy egy betegség miatt kellett neki és nem szexuális tevékenységre használta, de elmesélte konkrétan mi az és normál esetben mire való!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!