Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szerintetek nem gáz, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek nem gáz, hogy ebben a kategóriában lassan több a 12-16 éves, mint a 18 év feletti? Gondoljátok jól van ez így?

Figyelt kérdés
Mondjuk sokszor jókat röhögök, de vannak elég fárasztó folyton visszatérő marhaságok, amiken már kikészülök.
2011. márc. 24. 17:34
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Nem az a gáz, hogy ilyen fiatalon kérdeznek, hanem az, hogy sokszor már akkor, amikor túl vannak legalább egy szexuális kapcsolaton. Akkor kell kérdezni, mielőtt szexelni kezdenének.
2011. márc. 24. 17:36
 2/15 anonim ***** válasza:
Szerintem nagyobb gáz lenne, ha ide idősebbek írnának ilyen kérdéseket.
2011. márc. 24. 17:37
 3/15 anonim ***** válasza:
Miért gáz ha idősebbek is érdeklődnek?
2011. márc. 24. 17:41
 4/15 Panda Péter ***** válasza:
szerintem az a gáz, hogy a külvilág nyomása miatt késztetést éreznek az iránt, hogy fiatalon belevessék magukat a szexualitásba. illetve hogy nem tudják felmérni a saját érettségi szintjüket. azzal semmi bajom nem lenne, ha egy érett tizenéves szexel, aki mind értelmileg, mind érzelmileg készen áll rá, de az itteni kérdezők nagy százaléka írni sem tud, és lerí róla, hogy csonthülye.
2011. márc. 24. 17:44
 5/15 anonim ***** válasza:

"Miért gáz ha idősebbek is érdeklődnek?"

Nem az a gáz, hanem ha huszonévesen valaki még olyan kérdést tesz fel, hogy "jó-e a 14 cm-es pénisz", meg "mikor kell elkezdeni szedni a fogamzásgátlót", meg "hogyan fogjam meg a kezét". Ez a szomorú. Huszonéves, zömmel egyetemre járó embertől elvárható lenne, hogy el tudjon olvasni egy betegtájékoztatót, vagy használja a fejét mielőtt kérdez.

2011. márc. 24. 17:51
 6/15 anonim ***** válasza:
Az tényleg nem jó, hogy 13-14 évesek már nagyban szexelnek, mikor még nem érettek rá. Ha csak tájékozódnak, az még rendben van, csak sokszor pl. hülye válaszok érkeznek 1-1 kérdésre, ami félreviszi a tiniket...
2011. márc. 24. 17:53
 7/15 Panda Péter ***** válasza:
az, hogy némelyiknek olyan rossz a humorérzéke, hogy nem veszi észre mikor szivatják, azt hiszem, nem az én problémám.
2011. márc. 24. 17:54
 8/15 anonim ***** válasza:
szerintem nemgáz...hamár ígyisúgyis élnek szexuális életet akkormár hagy informálódjanak innen...nemkell ezzel törődni..
2011. márc. 24. 17:55
 9/15 anonim ***** válasza:

Gáz-gáz.

De az, hogy "Terhes lehetek....13/L..?", nagyobb.

2011. márc. 24. 18:06
 10/15 anonim ***** válasza:

A normális felnőtt emberek nagy része nem valószínű,hogy itt osztja meg a problémáit,jó esetben már eléggé tájékozottak ahhoz,hogy önállóan éljék az életüket. Szóval ha csak felnőtt emberek logikus kérdéséről szólna a topic,akkor elég unalmas lenne. A tiniknek van szükségük infóra,hogy ha már benne vannak a lecsóban,akkor lehetőleg jól jöjjenek ki belőle.Tény,hogy engem is zavar a rettentő sok idióta kérdés meg,hogy ugyanaz a lerágott csont megy minden nap és persze elkeserítő a felvilágosulatlanság,de inkább kapjanak normális választ.Az más sokkal rosszabb,ha ők akarnak itt okoskodni meg nem hisznek a normális válaszoknak vagy nem veszik észre,hogy szívatják őket.

Viszont szerintem,ami a legidegesítőbb az az,hogy más sokan annyira életképtelenek,hogy már lassan azt is megkérdezik,hogy milyen zoknit vegyenek fel stb. No meg a kamukérdések...na az nem kéne ide rohadtul..van így is elég buta ember!

2011. márc. 24. 18:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!