Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért helytálló az a hasonlat,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért helytálló az a hasonlat, hogy egy olyan lakat amit minden kulcs nyit az rossz lakat, de ha van egy kulcsod, ami minden lakatot nyit akkor az jó kulcs?

Figyelt kérdés
Nő vs. pasi a szexben. Bár találó hasonlat, de nem értem miért lenne magyarázat. Szerintem nem magyarázza meg a dolgot.
2011. márc. 24. 16:52
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
21%

Egy nőnek aki jól néz ki nem nagy kunszt rávenni egy férfit a szexre. Akkor miért lenne nekik dicsőség?

Egy férfinek, akármilyen jól is néz ki, nem ilyen egyszerű nőt találni csupán szexre.

Szerinted ha egy nőt megkérdezne egy ismeretlen férfi hogy dugna e vele akkor igent mondana? Tegyük fel hogy jóképű férfi.

Ha egy szép nő kérdezne ilyet egy férfitől akkor nem sok nemet kapna.

2011. márc. 24. 17:19
 12/24 anonim ***** válasza:
14%

"Szánalmas egy hasonlat. Tudod kinek kéne olyan kulcs,ami minden lakatot kinyit!! Nyissa az én lakatomat, ne mindet. Az egy s.zar kulcs,ami mindent kinyit!"

A kulcsot magadnál hordod, te használod, mindegy hogy hány lakatot nyit a sajátodon kívül.

A lakathoz bárki hozzáfér, a kérdés hogy ki tudja e nyitni.

Ha minden kulcs nyitja akkor olyan mint ha nem is lenne.

Egy nő se ér sokat ha mindenki meg tudja fektetni.

2011. márc. 24. 17:22
 13/24 anonim ***** válasza:
9%
pancserek vagytok... persze hogy a jó kulcs dicsőség a rosz lakat meg fas.zopó riban.c ezt mejik dili ember rakhatta ki kérdésnek...
2011. márc. 24. 17:23
 14/24 anonim ***** válasza:
87%
Szerintem meg az a pancser,aki ezt a béna hímsoviniszta dumát kitalálta,csak azért,hpgy felmentést kapjon az alól,hogy a farka vezérli,és nem az esze!
2011. márc. 24. 17:49
 15/24 anonim ***** válasza:
27%
Azért mert ha egy csaj kefél össze vissza a rondább barátnői szidják stb... kiutálják... ti csajok magatoknak csináljátok az egészet. A férfiak között ha valaki sok lakatot kinyit a többi kulcs is tud örülni a sikerének mármint ha haverok vagy barátok. Csak a csajok irigykednek egymásra.
2011. márc. 24. 19:03
 16/24 anonim ***** válasza:
79%

Vicces hasonlat, de az életben nálam nem igaz.

Ha jönne egy pasi, aki sorra fekteti le a nőket abszolút nem érdekelne. Lehet akármilyen helyes. Én félnék attól, hogy sose komolyodik meg teljesen, és egy hímr*ngyó marad. Nem is túl rég udvarolgatott egy ilyen srác nekem. Nem sok sikerrel.

A lakatot meg lehet máshogy is nézni. Ha van egy lány, aki imádja és élvezi is a szexet, és ezt nem fogja vissza magát, ahhoz igenis erőfeszítés kell, hogy utána egy pasinál kössön ki. Itt nem a megkapás okoz nehézséget, hanem a megtartás.

Ettől függetlenül soha nem értettem mire jó a trófeagyűjtés mind a férfiak, mind a nők részéről.

2011. márc. 24. 19:28
 17/24 anonim ***** válasza:
100%

jaj most nem mindegy hogy a nőt kefélik sokan, vagy a pasi dugja be a dákóját minden lyukba, egyik sem jó :)

aki megtalálta a megfelelő kulcsot vagy lyukat, az nem akar tágítani onnan

2011. márc. 25. 00:29
 18/24 anonim ***** válasza:
100%

EZ QURVÁRA NEM HELYTÁLLÓ!

Ezt a buta emberek találták ki a nők lenézésére és megbélyegzésére szolgáló alapul, és a saját primitív, és hitvány lelkületük jóságának önigazolására!

Aki ezt vallja az egy végtelenül buta ember!!!!

2011. márc. 25. 02:26
 19/24 anonim ***** válasza:
100%

tegnap 16:56

Az emberi irigység adta így! A nőket vagyontárgyként kezelik és a használtság az értékmérő!!! Ezzel cseppet sem adják meg neki az emberi tiszteletet, és méltóságot!

Ez nem a nők igényességéről szól, hanem hogy hányan mentek át rajta. Ezzel mérik, hogy mennyire értékes ember! Ez pedig elég sekélyes és ostoba észjárás!

tegnap 17:19

A szexet nem dicsőségre játsszák!!!

tegnap 17:22

Akkor te mennyit érsz ilyen gondolkodásmód mellett??!!!

tegnap 17:23

Még csak írni sem tudsz helyesen de már f@sszopó ribancozol!! Dicsőségről beszélsz, de mi neked a dicsőség? Az hogy el akarod nyomni a nőket és akaratod alá hajtani őket, hogy éljenek olyan nemi életet ami neked tetszik. Amelyben neked minden dicsőség, nekik meg kuss van?!

Te aztán férfinak képzeled magad mi?!!

tegnap 19:03

A csajok viselkedése pont a megbélyegzés és a lekezelés miatt alakult ilyenné! Úgymond nem volt más választásuk, mint az alaktomosság, és a tisztességtelen játék, ugyanis egyenes módon nekik semmit sem néznek el sokan!

tegnap 19:28

A trófeagyűjtés játék és bizonyítgatás, de szerintem a hedonizmus azért megbocsátható.

ma 00:29

Amíg megtalálod addig minek fognád vissza magad? Az embernek amúgyis ki kell tombolnia magát. A láncravert kutya van hogy egész életében nem akar farkas lenni, mert beletörődött a sorsába, de vannak akik szeretnék kiélvezni a lehetőségeiket.

2011. márc. 25. 02:41
 20/24 A kérdező kommentje:

"Nem értem mit nem értesz igazából...

A nő a lakat. Az a nő akit mindenki megdughat, az nem jó semmire."

Pont ezt nem értem, hogy miért nem jó semmire?

A pancserezőnek meg üzenem, hogy ezzel ő sem magyarázta meg, leírta azt amit én, szóval ő sem jobb.

2011. márc. 25. 05:42
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!