Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért helytálló az a hasonlat, hogy egy olyan lakat amit minden kulcs nyit az rossz lakat, de ha van egy kulcsod, ami minden lakatot nyit akkor az jó kulcs?
Egy nőnek aki jól néz ki nem nagy kunszt rávenni egy férfit a szexre. Akkor miért lenne nekik dicsőség?
Egy férfinek, akármilyen jól is néz ki, nem ilyen egyszerű nőt találni csupán szexre.
Szerinted ha egy nőt megkérdezne egy ismeretlen férfi hogy dugna e vele akkor igent mondana? Tegyük fel hogy jóképű férfi.
Ha egy szép nő kérdezne ilyet egy férfitől akkor nem sok nemet kapna.
"Szánalmas egy hasonlat. Tudod kinek kéne olyan kulcs,ami minden lakatot kinyit!! Nyissa az én lakatomat, ne mindet. Az egy s.zar kulcs,ami mindent kinyit!"
A kulcsot magadnál hordod, te használod, mindegy hogy hány lakatot nyit a sajátodon kívül.
A lakathoz bárki hozzáfér, a kérdés hogy ki tudja e nyitni.
Ha minden kulcs nyitja akkor olyan mint ha nem is lenne.
Egy nő se ér sokat ha mindenki meg tudja fektetni.
Vicces hasonlat, de az életben nálam nem igaz.
Ha jönne egy pasi, aki sorra fekteti le a nőket abszolút nem érdekelne. Lehet akármilyen helyes. Én félnék attól, hogy sose komolyodik meg teljesen, és egy hímr*ngyó marad. Nem is túl rég udvarolgatott egy ilyen srác nekem. Nem sok sikerrel.
A lakatot meg lehet máshogy is nézni. Ha van egy lány, aki imádja és élvezi is a szexet, és ezt nem fogja vissza magát, ahhoz igenis erőfeszítés kell, hogy utána egy pasinál kössön ki. Itt nem a megkapás okoz nehézséget, hanem a megtartás.
Ettől függetlenül soha nem értettem mire jó a trófeagyűjtés mind a férfiak, mind a nők részéről.
jaj most nem mindegy hogy a nőt kefélik sokan, vagy a pasi dugja be a dákóját minden lyukba, egyik sem jó :)
aki megtalálta a megfelelő kulcsot vagy lyukat, az nem akar tágítani onnan
EZ QURVÁRA NEM HELYTÁLLÓ!
Ezt a buta emberek találták ki a nők lenézésére és megbélyegzésére szolgáló alapul, és a saját primitív, és hitvány lelkületük jóságának önigazolására!
Aki ezt vallja az egy végtelenül buta ember!!!!
tegnap 16:56
Az emberi irigység adta így! A nőket vagyontárgyként kezelik és a használtság az értékmérő!!! Ezzel cseppet sem adják meg neki az emberi tiszteletet, és méltóságot!
Ez nem a nők igényességéről szól, hanem hogy hányan mentek át rajta. Ezzel mérik, hogy mennyire értékes ember! Ez pedig elég sekélyes és ostoba észjárás!
tegnap 17:19
A szexet nem dicsőségre játsszák!!!
tegnap 17:22
Akkor te mennyit érsz ilyen gondolkodásmód mellett??!!!
tegnap 17:23
Még csak írni sem tudsz helyesen de már f@sszopó ribancozol!! Dicsőségről beszélsz, de mi neked a dicsőség? Az hogy el akarod nyomni a nőket és akaratod alá hajtani őket, hogy éljenek olyan nemi életet ami neked tetszik. Amelyben neked minden dicsőség, nekik meg kuss van?!
Te aztán férfinak képzeled magad mi?!!
tegnap 19:03
A csajok viselkedése pont a megbélyegzés és a lekezelés miatt alakult ilyenné! Úgymond nem volt más választásuk, mint az alaktomosság, és a tisztességtelen játék, ugyanis egyenes módon nekik semmit sem néznek el sokan!
tegnap 19:28
A trófeagyűjtés játék és bizonyítgatás, de szerintem a hedonizmus azért megbocsátható.
ma 00:29
Amíg megtalálod addig minek fognád vissza magad? Az embernek amúgyis ki kell tombolnia magát. A láncravert kutya van hogy egész életében nem akar farkas lenni, mert beletörődött a sorsába, de vannak akik szeretnék kiélvezni a lehetőségeiket.
"Nem értem mit nem értesz igazából...
A nő a lakat. Az a nő akit mindenki megdughat, az nem jó semmire."
Pont ezt nem értem, hogy miért nem jó semmire?
A pancserezőnek meg üzenem, hogy ezzel ő sem magyarázta meg, leírta azt amit én, szóval ő sem jobb.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!