Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért helytálló az a hasonlat,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért helytálló az a hasonlat, hogy egy olyan lakat amit minden kulcs nyit az rossz lakat, de ha van egy kulcsod, ami minden lakatot nyit akkor az jó kulcs?

Figyelt kérdés
Nő vs. pasi a szexben. Bár találó hasonlat, de nem értem miért lenne magyarázat. Szerintem nem magyarázza meg a dolgot.
2011. márc. 24. 16:52
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
45%
Mert ez egy hasonlat és senki sem mondta, hogy magyarázat. Ezért. :D
2011. márc. 24. 16:54
 2/24 anonim ***** válasza:
39%

Egyébként, komolyan végiggondolva: minden ember olyan kulcsot akar, ami minden lakatot kinyit, és olyan lakatot meg senki sem sem, amit minden kulcs kinyit.

Arról meg csak a természetanyánk tehet, hogy úgy alkotott meg minket, hogy a kulcs a férfiaknak, a lakat a nőknek jutott.

2011. márc. 24. 16:55
 3/24 anonim ***** válasza:
61%

Nem értem mit nem értesz igazából...

A nő a lakat. Az a nő akit mindenki megdughat, az nem jó semmire.

A pasi a kulcs. Egy pasi akkor jó pasi, ha bármelyik nőt le tudja fektetni.

Persze én hozzáteszem, az az igazán jó pasi, aki tudja hogyan kell minden nőt lefektetni, mégis csak egyet akar.

2011. márc. 24. 16:56
 4/24 anonim ***** válasza:
37%
középkor erényöv.
 5/24 anonim ***** válasza:
30%

Mert szex téren a nőnek kell igényesebbnek és elővigházatosabbnak lennie.Mivel ő eshet teherbe és elkaphat több betegséget is mint egy férfi.Ezért van az,hogy amikor egy férfi megkap bárkit magának az "dícséretes",de ha egy nő adja oda magát bárkinek az már könnyűvérű nőcskének számít.

P.S.:Ez nem az én véleményem.A természet adta így

15/f

6/24 anonim ***** válasza:
81%
Ja és még csak annyit, hogy ezt a legtöbbször a hímsoviniszta férfiak szoktál indoklásként felhozni.
2011. márc. 24. 16:58
 7/24 anonim ***** válasza:
74%
Szánalmas egy hasonlat. Tudod kinek kéne olyan kulcs,ami minden lakatot kinyit!! Nyissa az én lakatomat, ne mindet. Az egy s.zar kulcs,ami mindent kinyit!
2011. márc. 24. 17:01
 8/24 anonim ***** válasza:
88%

Nem helytálló. Csak a sok hülye szajkózza folyton, mert örülnek, hogy találtak egy jópofa mondást kifogásként. Aztán úton-útfélen ezt hajtogatják, és azt hiszik, ezzel el van intézve, csak gondolkodni ne kelljen...

Mondjuk könnyebbé teszi az idióták felismerését.

2011. márc. 24. 17:08
 9/24 anonim ***** válasza:
12%

"Az egy s.zar kulcs,ami mindent kinyit!"

ezt tuti nem gondoltad át.

2011. márc. 24. 17:10
 10/24 anonim ***** válasza:
83%
de átgondolta, csak te nem érted
2011. márc. 24. 17:19
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!