Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Van közöttetek olyan, aki szerelmes a barátjába, régebb óta együtt van vele (több mint 1 év mondjuk), és elegendő neki a heti 1szeri szex, a fiúnak viszont nem?
Tényleg van olyan, hogy szerelmesek vagytok 1 fiúba, de testileg mégsem kívánjátok annyiszor? Volt már ebből konfliktusotok, és hogyan oldottátok meg, ha igen?
Fiúként nem tudom megérteni, hogy ha valakibe szerelmes 1 lány, miért nem igényli a több szexet...én ha csak hozzámér, egyből képes vagyok beindulni.
Ha valaki nem igényli(csak ritkán) a szerelmétől a testi kapcsolatot, az szerelem még? nem barátság?
előre is köszönöm a komoly válaszokat
Szia. Én másfél éve vagyok együtt a barátommal, és nekem is elég lenne hetente egyszer.. ő mindig többet szeretne, napi rendszerességgel.. néha simizem neki, vagy kielégítem orálisan, de ahhoz se sok kedvem van néha.
Nálunk ez midnig vitát, veszekedést vált ki.. :S neki is ez a baja, h miért nem kívánom többször, és mindig mondogatja is, h azért, mert biztos rossz. pedig nem, csak egyszerüen nekem ez elég ennyiszer..
Ettől függetlenül nagyon imádom. (:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!