Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok! Van közöttetek olyan,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Van közöttetek olyan, aki szerelmes a barátjába, régebb óta együtt van vele (több mint 1 év mondjuk), és elegendő neki a heti 1szeri szex, a fiúnak viszont nem?

Figyelt kérdés

Tényleg van olyan, hogy szerelmesek vagytok 1 fiúba, de testileg mégsem kívánjátok annyiszor? Volt már ebből konfliktusotok, és hogyan oldottátok meg, ha igen?

Fiúként nem tudom megérteni, hogy ha valakibe szerelmes 1 lány, miért nem igényli a több szexet...én ha csak hozzámér, egyből képes vagyok beindulni.

Ha valaki nem igényli(csak ritkán) a szerelmétől a testi kapcsolatot, az szerelem még? nem barátság?

előre is köszönöm a komoly válaszokat

2011. márc. 24. 14:45
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Nálam pont fordítva volt kezdettől fogva, én sok szexet akartam, ő meg kevesebbel is beérte volna, aztán egy idő után nekem is elég volt a kevesebb is, mert már untam, hogy mindig én másszak rá, mikor nem is volt hozzá annyira kedve... 21L (de veszekedés vagy ilyesmi nem volt belőle)
2011. márc. 27. 10:24
 12/13 anonim ***** válasza:
Mi most vagyunk 1 eve egyutt... de nalunk ugyanez a helyzet amit te leirtal a kerdesben.... o mar csak attol is beindul ha megolelem vagy megcsokolom...neha eleg ha megpuszilom a nyakat.. :D szoval na.... nekem pedig eleg lenne a szex heti 1-2 szer is.... mert sokszor nincs hozza kedvem... nemtom miert...neki se tom megmagyarazni..de egyszeruen nincs kedvem... o pedig azt hiszi, hogy nem szeretem... pedig ez nem igy van.. szeretem ot nagyon. Olyan nagy konfliktusok nincsenek ebbol.. mert vagy en vagy o mindig engedunk a masiknak.....17/L
2011. márc. 27. 11:31
 13/13 anonim ***** válasza:

Szia. Én másfél éve vagyok együtt a barátommal, és nekem is elég lenne hetente egyszer.. ő mindig többet szeretne, napi rendszerességgel.. néha simizem neki, vagy kielégítem orálisan, de ahhoz se sok kedvem van néha.

Nálunk ez midnig vitát, veszekedést vált ki.. :S neki is ez a baja, h miért nem kívánom többször, és mindig mondogatja is, h azért, mert biztos rossz. pedig nem, csak egyszerüen nekem ez elég ennyiszer..

Ettől függetlenül nagyon imádom. (:

2011. márc. 27. 13:27
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!