Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Van közöttetek olyan, aki szerelmes a barátjába, régebb óta együtt van vele (több mint 1 év mondjuk), és elegendő neki a heti 1szeri szex, a fiúnak viszont nem?
Tényleg van olyan, hogy szerelmesek vagytok 1 fiúba, de testileg mégsem kívánjátok annyiszor? Volt már ebből konfliktusotok, és hogyan oldottátok meg, ha igen?
Fiúként nem tudom megérteni, hogy ha valakibe szerelmes 1 lány, miért nem igényli a több szexet...én ha csak hozzámér, egyből képes vagyok beindulni.
Ha valaki nem igényli(csak ritkán) a szerelmétől a testi kapcsolatot, az szerelem még? nem barátság?
előre is köszönöm a komoly válaszokat
A lányok nem kívánják olyan sűrűn a dolgokat,mint Ti pasik. :) Attól még lehet szerelmes,szerethet. :) Én se kívánok olyan sűrűn,mint a párom pl,de ebből nincs konfliktusunk,vagy ő vagy én,de valamelyikünk alkalmazkodik a másik kívánságához. :)
18L
még ha tizenéves lennék, akkor sem kéne ilyen lekezelő választ adni:)
egyébként senki nem mondta h a szex minden, de ha nekem csak ezzel van problémám a kapcsolatomban, akkor talán feltehetek 1 kérdést
A barátommal több, mint egy éve vagyunk együtt, csak hétvégén tudunk találkozni, de én gyakrabban megkívánom őt, mint fordítva. És max kétszer szeretkezünk egy héten... :/
N/18
Hát a heti egyszeri lehet elég is. Ha nem éltek együtt, akkor nincsen rá alkalom. Ilyenkor ez normális.
Ha együtt éltek, és fiatalok vagytok, akkor szerintem a heti egy az kicsit kevés. Érted, mindennap együtt alszotok, de csak 1-szer szexeltek, ez nem jön nekem össze...
nem lakunk együtt, tanulunk mindketten, ő koliban lakik én albérletben
de amúgy nem magunkra vonatkozóan értem a kérdést, hanem általában a lányokra...mert ha sokuknál így van, akkor el tudom fogadni a helyzetet (mert tényleg semmi más probléma nincs)
hidd el, hogy lány létemre engem is idegesít :D mert ez sajnos így van, h van amikor egyszerűen csak nincs kedvem hozzá és csak hozzá akarok bújni, de ő egyből megkíván és ő könnyebben, többször beindul.
és nem nagyon tudom ilyenkor mit csináljak, mert tudom, hogy azért mégis rosszul esik neki.
bár mostanában ő ejt pofára : D
de attól h vannak ilyen 'nézeteltérések' ugyanúgy szeretjük egymást (:
én olyan vagyok, h rám nagy hatással vannak a külső dolgok, tehát pl ha rossz idő van a kedvem is rosszabb.. vagy ilyen apró dolgok, meg a mindennapi stressz és ilyenkor inkább babusgatásra vágyom mint erotikára : D
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!