Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok! Van közöttetek olyan,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Van közöttetek olyan, aki szerelmes a barátjába, régebb óta együtt van vele (több mint 1 év mondjuk), és elegendő neki a heti 1szeri szex, a fiúnak viszont nem?

Figyelt kérdés

Tényleg van olyan, hogy szerelmesek vagytok 1 fiúba, de testileg mégsem kívánjátok annyiszor? Volt már ebből konfliktusotok, és hogyan oldottátok meg, ha igen?

Fiúként nem tudom megérteni, hogy ha valakibe szerelmes 1 lány, miért nem igényli a több szexet...én ha csak hozzámér, egyből képes vagyok beindulni.

Ha valaki nem igényli(csak ritkán) a szerelmétől a testi kapcsolatot, az szerelem még? nem barátság?

előre is köszönöm a komoly válaszokat

2011. márc. 24. 14:45
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
62%

A lányok nem kívánják olyan sűrűn a dolgokat,mint Ti pasik. :) Attól még lehet szerelmes,szerethet. :) Én se kívánok olyan sűrűn,mint a párom pl,de ebből nincs konfliktusunk,vagy ő vagy én,de valamelyikünk alkalmazkodik a másik kívánságához. :)

18L

2011. márc. 24. 14:55
 2/13 anonim ***** válasza:
51%
Majd ha már nem tizenéves hormontúltengéses emberke leszel, akkor rájössz, hogy a szex messze nem minden egy kapcsolatban. Tizenévesen a kőfalat is megdugtam volna, de manapság már elég a heti egy-két szex. 35/F
2011. márc. 24. 15:02
 3/13 A kérdező kommentje:

még ha tizenéves lennék, akkor sem kéne ilyen lekezelő választ adni:)

egyébként senki nem mondta h a szex minden, de ha nekem csak ezzel van problémám a kapcsolatomban, akkor talán feltehetek 1 kérdést

2011. márc. 24. 15:06
 4/13 anonim válasza:

A barátommal több, mint egy éve vagyunk együtt, csak hétvégén tudunk találkozni, de én gyakrabban megkívánom őt, mint fordítva. És max kétszer szeretkezünk egy héten... :/

N/18

2011. márc. 24. 15:22
 5/13 anonim ***** válasza:
61%

Hát a heti egyszeri lehet elég is. Ha nem éltek együtt, akkor nincsen rá alkalom. Ilyenkor ez normális.

Ha együtt éltek, és fiatalok vagytok, akkor szerintem a heti egy az kicsit kevés. Érted, mindennap együtt alszotok, de csak 1-szer szexeltek, ez nem jön nekem össze...

2011. márc. 24. 15:28
 6/13 A kérdező kommentje:

nem lakunk együtt, tanulunk mindketten, ő koliban lakik én albérletben

de amúgy nem magunkra vonatkozóan értem a kérdést, hanem általában a lányokra...mert ha sokuknál így van, akkor el tudom fogadni a helyzetet (mert tényleg semmi más probléma nincs)

2011. márc. 24. 15:32
 7/13 anonim ***** válasza:

hidd el, hogy lány létemre engem is idegesít :D mert ez sajnos így van, h van amikor egyszerűen csak nincs kedvem hozzá és csak hozzá akarok bújni, de ő egyből megkíván és ő könnyebben, többször beindul.

és nem nagyon tudom ilyenkor mit csináljak, mert tudom, hogy azért mégis rosszul esik neki.

bár mostanában ő ejt pofára : D

de attól h vannak ilyen 'nézeteltérések' ugyanúgy szeretjük egymást (:

én olyan vagyok, h rám nagy hatással vannak a külső dolgok, tehát pl ha rossz idő van a kedvem is rosszabb.. vagy ilyen apró dolgok, meg a mindennapi stressz és ilyenkor inkább babusgatásra vágyom mint erotikára : D

2011. márc. 24. 15:43
 8/13 anonim ***** válasza:
Mi 4 éve vagyunk együtt és a páromnak elképesztően nagy a szexuális étvágya,napi 2-3 is beleférne neki,nekem meg 3-4 lenne a heti,úgyhogy arányaiban ez sem olyan jó,de persze így is szexelünk mindig,amikor találkozunk.Van,hogy nincs annyi kedvem hozzá,de általában közben megjön a kedvem. Engem csak az szokott bántani néha,hogy úgy érzem semmi másra nem vagyok jó...persze nem így van,csak ha nem találkozunk x napig,hiányzunk egymásnak és egyből a szex van porondon,akkor elgondolkodik az ember. Mi is szerelmesek vagyunk egymásba,biztos vagyok benne,hogy a Te barátnőd is így érez irántad,de attól még elég lehet neki a heti 1 is.
2011. márc. 24. 17:51
 9/13 anonim ***** válasza:
Én 3 éve vagyok együtt a barátommal és ugyanúgy szeretem most is mint a kapcsolatunk elején. Mind 2en nagyon szeretjük a szexet ezért minimum heti 3-5 alkalomra van szükségünk, de volt olyan időszak a kapcsolatunkban amikor egyáltalán nem kívántuk a szexet, talán nála is most egy ilyen szexmentes időszak lépett életbe, szerintem beszéljétek meg, egy jó kapcsolat alapja ha mindent megbeszéltek. Lehet, hogy valami nyomja a szívét vagy más problémái vannak és nem tud a szexre koncentrálni.
2011. márc. 24. 22:37
 10/13 anonim válasza:
Nekem volt egy ilyen barátom de hamar szét mentünk mert nálunk ugyanez volt a helyzet.
2011. márc. 27. 10:17
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!