Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nyitottak már rátok maszti/szex közben?
1 2 3
Öcsém nekem is bejött kb. 12 lehetett, én meg 19, a pasim is 19. Ránknyitott, éppen a leg-részénél tartottunk, előtte ittunk is, közepesen részegek voltunk, a kb. 1 méter magas kis szekrényke tetején csináltuk, öcsém meg nézett vagy tíz percig, közbe olyan arcot vágott, huha... :DDDDD
Aztán anyám hazaért, el nem tudta képzelni, mi történik otthon, az utcán is hallani a nyögéseket, stb. Fogta öcsi karját, kivonszolta, aznap lett felvilágosítva a fiúcska. Az volt a legmenőbb, hogy anyám aztán elment vasárolni, öcsém meg (persze direkt) mindig bejött, nézett, kiment. Vagy ötödszörre nyitott be, pont akkor estünk le a szekrényről haláli volt! :DDDDDD
AZTÁN A szőnyegen folytattuk, majd valahogy felkerültünk az ágyra, az első emlékem pedig, h az előszobába fekszek immár józanul. Pasi sehol, öcsi szivat, anya főz, apa csak hápog, baba jön... Persze jelentkezett a pasi, összeházasodtunk, meg minden, de ez a nap felejthetetlen mindannyiunk számára.
Ui: pár évvel az eset után rányitottam öcsémékre... Humor volt:D
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!