Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Nyitottak már rátok maszti/sze...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nyitottak már rátok maszti/szex közben?

Figyelt kérdés
Rám a kalauz, mikor vertem a vonatban:D
2011. márc. 24. 14:34
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
barátom anyukája.
2011. márc. 24. 20:20
 12/14 anonim ***** válasza:
Ránk a nagymamám nyitott egyszer, jah meg egyszer a barátom apukája! Egy élmény volt! xD Így utólag már röhögök rajta, de akkor nem volt ennyire vicces!:D
2011. márc. 24. 22:39
 13/14 anonim válasza:
még soha...csak asszem egyszer kaptak talán rajta xD de nembiztos...és a vonatwc-s dolog durva...csináljátok inkább otthon kényelemben xD
2011. márc. 31. 00:41
 14/14 anonim ***** válasza:

1 2 3

Öcsém nekem is bejött kb. 12 lehetett, én meg 19, a pasim is 19. Ránknyitott, éppen a leg-részénél tartottunk, előtte ittunk is, közepesen részegek voltunk, a kb. 1 méter magas kis szekrényke tetején csináltuk, öcsém meg nézett vagy tíz percig, közbe olyan arcot vágott, huha... :DDDDD

Aztán anyám hazaért, el nem tudta képzelni, mi történik otthon, az utcán is hallani a nyögéseket, stb. Fogta öcsi karját, kivonszolta, aznap lett felvilágosítva a fiúcska. Az volt a legmenőbb, hogy anyám aztán elment vasárolni, öcsém meg (persze direkt) mindig bejött, nézett, kiment. Vagy ötödszörre nyitott be, pont akkor estünk le a szekrényről haláli volt! :DDDDDD

AZTÁN A szőnyegen folytattuk, majd valahogy felkerültünk az ágyra, az első emlékem pedig, h az előszobába fekszek immár józanul. Pasi sehol, öcsi szivat, anya főz, apa csak hápog, baba jön... Persze jelentkezett a pasi, összeházasodtunk, meg minden, de ez a nap felejthetetlen mindannyiunk számára.

Ui: pár évvel az eset után rányitottam öcsémékre... Humor volt:D

2015. márc. 13. 18:02
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!