Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nyitottak már rátok maszti/szex közben?
Figyelt kérdés
Rám a kalauz, mikor vertem a vonatban:D2011. márc. 24. 14:34
1/14 anonim válasza:
Miért verted a kalauzt, nem volt jegyed?
2/14 A kérdező kommentje:
lol:D
a farkamat vertem a vonat vécében, és ott nyitott rám:D
2011. márc. 24. 14:35
4/14 anonim válasza:
Ott a pont első. :D
Ránk csak azért nem nyitottak, mert bezártuk az ajtót, és a kulcs is benne volt, de szerintem gondolták, mi folyik éppen... Ez munkahelyen történt.
5/14 anonim válasza:
Rám még soha nem nyitott kalauz a wc-ben, mondjuk én már rájöttem hogyan lehet bezárni a wc ajtót, a kalauz meg arra, hogy szarás közben nem zavarjuk az utazóközönséget.
6/14 anonim válasza:
Annak a vonatnak a klotyójában, amivel én járok, olyan tömény romlottbirkaszar szag van, hogy akinek ott gusztusa támad a marokmarcsára, azt megsüvegelem.
7/14 anonim válasza:
lehet azt hitte a wc-ben akarsz meglógni mer nincs jegyed.
elcsodálkozhatott hogy ki az aki fel tud izgulni egy vonat wc-jében. miközben pisiben tocsog és le van fosva az ülőke.
8/14 anonim válasza:
:D
Dettó. A vonatban...hát pfajj >w<
9/14 anonim válasza:
Vonat wc-jében? Magyar, MÁV-os vonat wc-jében? Hát neked sincsenek túl nagy igényeid....
10/14 anonim válasza:
Hopp most is benyitottak..Jajjajj..
Rám egy oroszlán,az állatkertben...Összenéztünk,és mentünk tovább..
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!