Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » ALKALMI kapcsolatban, lányok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

ALKALMI kapcsolatban, lányok hogy reagálnátok ha kis mérettel találkoztok? (11 cm)

Figyelt kérdés
2011. márc. 24. 14:09
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Pj0tr:

A magyar átlagról volt szerintem szó, és valljuk be, a hazai lányok számára ez a releváns. A 12-15 centi amolyan világátlag. A távol-keletieknél például jellemzően a 12 centit sem éri az átlag, nálunk mondjuk olyan 15-16, az afrikaiaknál meg még ennél is hosszabb 1-2 centivel.

2011. márc. 24. 16:32
 12/19 anonim ***** válasza:
még jó, hogy a chaten midnen pasinak 25-30 centis szokott lenni...... az átlag meg fele ennyi volna? (vagy ott beleszámolják a viagrát??)
2011. márc. 26. 08:51
 13/19 anonim ***** válasza:

Hááát... igen, picit kicsi a Jancsid, de ha a nyelved profi akkor világrengető orgazmust tudsz okozni bármelyik nőnek. Az én páromé sosem mértem, és ő sem, nem is értem aki egy éjszakás kalandból megmondja hogy a pasinak 7 centis volt az azzal kezdte hogy megméri???

Na mindegy. Szóval én imádom a páromét, finom vele lenni, de mégis ha azt akarja hogy elmenjek, rá kell segítenie szájjal vagy kézzel. Vannak nők ugyanis akik így, vannak akik úgy élik csak meg az orgazmust. Ez van. :)

2011. márc. 26. 11:11
 14/19 anonim ***** válasza:

én ha ijennel találkozok akkor probálok ugy tenni mintha nem tartanám kicsinak és figyelmen kivül veszem a méretet

igy senkinek sem kinos

2011. márc. 26. 11:19
 15/19 anonim ***** válasza:

Kedves 11:11-es!

Hidd el hogy nem az volt az első: "légyszi vedd le a nadrágodat, mert szeretném gyorsan lemérni." A hatalmas "én vagyok a falu bikája" duma mögött olyan teljesítmény volt, amit ha lehetne mérni, se tudnák. A látott méret pedig csak tetézte és így valóban nevetségessé vált az illető. A méréshez pedig nekem nem kell centi, mert elég ha kezembe veszem a férfiasságát. A középső ujjam 8,5 cm, így nem volt nehéz megállapítani, hogy amiről beszélt, annak a valósághoz vajmi kevés köze van. :-) Bocsánat ha megsértettelek. Egyébként amit a Kérdezőnek írtál, azzal teljesen egyetértek. :-)

2011. márc. 26. 12:13
 16/19 anonim ***** válasza:

Huuu, en sosem ertettem az olyan embereket, akiknek kicsi (mert valljuk be, a 7 cm azert mar tenyleg kis meret) a penisze es megis ugy csinalnak, mintha csodorok lennenek hatalmas szerszammal, amivel csak ugy sorozatban osztogatjak a lanyoknak az orgazmust! Vajon mi jarhat az ilyen embereknek a fejeben??? Mert azert ez mar a tulkompenzalas netovabbja, sot mar inkabb onbecsapas...ebben az esetben meg is ertem, ha egy lany rohejesnek tartja a szexet egy ilyen fiuval!

Neked viszont, kedves kerdezo, azt mondom, ne a mereteddel foglalkozz, hanem az adott lannyal! Figyelj oda ra, tegyel meg minden toled telhetot, hogy o is elvezze es akkor nem fognak rad ugy tekinteni, hogy rohejes vagy, mert az eddigi valaszokbol itelve, a lanyok tobbsege azert nagyon megertoen es diszkreten kezeli ezt a peniszmeret temat (felteve hogy a srac igyekszik jol teljesiteni).

Bevallom, en is nagyon aggodom a meretem miatt, de abban remenykedem, hogy ha figyelmes vagyok es odaado, nem fognak a lanyok kinevetni a meretem miatt, meg ha egyebkent kicsinek is gondoljak!

2011. márc. 26. 12:52
 17/19 anonim ***** válasza:

Kedves Utolsó!

Örülök hogy igazat adsz nekem a 7 cm-es ügyben. :-) Köszönöm. Hidd el, ha a lány szerelmes beléd és Te odaadó, meg figyelmes vagy, akkor teljesen mindegy, hogy mekkora. Nem a méret a lényeg, hanem az, hogy tudj vele bánni. És tapasztalatból mondom, hogy egy srácnak minél nagyobb a szája, annál rosszabb az ágyban. Azok a férfiak a legjobbak, akik nem fitogtatják a szexuális teljesítményüket. :-)

2011. márc. 26. 13:07
 18/19 anonim ***** válasza:

Kedves 11:11-es!

Hidd el hogy nem az volt...

Nem engem sértettél meg mert az én páromé kb. 15-16 cm lehet, én sem mértem csak a kezembe véve gondolom hogy ennyi. Pusztán nem tudtam elképzelni hogy tudtad hogy annyi a cm? :D

Sajnálom akinek nagyon kicsi, és még feszeng is miatta. Kívánom hogy minden kisméretűnek legyen egy szűk párja, és akkor oké minden! :)

2011. márc. 29. 16:21
 19/19 anonim ***** válasza:
érdekes válaszok, mivel ahol a kérdés az, hogy a lányok szexelnének-e szerelem nélkül, ott olyan vélketlenül sem ír. Akkor most mégis szexeltek szerelem nélkül vagy sem???
2011. máj. 12. 10:25
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!