Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
ALKALMI kapcsolatban, lányok hogy reagálnátok ha kis mérettel találkoztok? (11 cm)
Figyelt kérdés
2011. márc. 24. 14:09
1/19 anonim válasza:
hú!hát 11 cm is le lehet szo*ni!de ritka nagyon ha egy embernek 11 cm az átlag az kb 16km
2/19 anonim válasza:
bocsánat az elöbbi vok az nem km hanem cm!
4/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm az első választ, várom a többit :)
Tudom hogy ritka, de nekem sajna ennyi van és nem merek kezdeményezni nagyon....
2011. márc. 24. 14:15
5/19 anonim válasza:
Nekem volt dologm ennél kisebbel is. Röhely volt az egész aktus, ráadásul egyáltalán nem éreztem semmit, de szó szerint. Nincs baj a 11 cmvel, azzal többet lehet játszani, mint egy 5-6 cm-sel.
6/19 A kérdező kommentje:
És ha nem jó maga az aktus és orállal/ujjal "pótolom a hiányosságot" akkor nem gáz?
2011. márc. 24. 14:29
7/19 anonim válasza:
Miért ne lenne jó?Ha ügyes vagy,akkor menni fog az.Mellesleg vannak olyan lányok,akikbe bárki még a fejét is beteszi,és vannak,akiknek ujjazásnál az egy ujj is fáj.Ne aggódj ezen!Ha meg tényleg nem sikerül,és pótolod,akkor semmi gáz:D
8/19 anonim válasza:
Nekem egyszer volt egy éjszakás kapcsolatom, ahol az illetőnek 7 cm-es volt. Igazából nem is a mérete miatt éreztem az egészet röhejesnek, hanem azért, mert a pasi úgy viselkedett mintha tudna is vele bánni. Erről viszont szó sem volt. Egy hatalmas nagy nulla volt, piszkosul nagy egoval.
9/19 anonim válasza:
Más nem vannak szép helyes aranyos ázsiai csajok is.
10/19 Pj0tr válasza:
16 cm az átlag? Ne beszélj már hülyeséget. Legalább keress rá google-n. Ha 1 percet szánsz rá akkor is van az első oldalon megfelelő találat: [link]
"Az átlagos péniszméret erekció közben 12,7 és 15,24 cm közé esik"
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!