Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 14 éves fiatal fiút megkívánhat egy 25 éves bombázó csaj?
"Én se kívánnék meg egy 14 éves fiút... 16/L"
Persze hogy nem, mert még egy kis hülye vagy és nagyobb fiúkkal szeretnéd csapatni magad hogy lássák de belevaló komoly nagy nő vagy!
Egy 25 éves lánynak erre már nincs szüksége...
Mivel semmit nem tudsz erről a dologról 16 éves létedre , nem is tudsz erről állást foglalni.Ugyanis később minden változhat, továbbá még nem érted meg a 25-öt.
Kedves utolsó
Kedves utolsó!
Nem hinném, hogy bármi is változna e téren. Ha most fiatalnak találom, akkor egész valószínű, hogy kilenc év múlva is így fogom látni. Az pedig, hogy semmit nem tudok a dologról nem mondanám, mert akár hiszed akár nem, egy tizenhat évesnek vannak önálló gondolatai, magyarul meg tudom fogalmazni a véleményemet. A válaszommal pedig pontosan ezt tettem, így igazán nem értem, miről vitatkozunk. Így visszaolvasva láttam, mit válaszoltál a kérdezőnek. Gratulálok a csókhoz és az ajánlatokhoz, bizonyára egy kis hülye voltál, aki nagyobb nőket akart "csapatni", hogy lássák, de belevaló komoly nagy férfi vagy vagy. A továbbiakban nem kívánok veled billentyűcsatákat vívni. További szép napot.
Kedves Utolsó!
Látod még egy szöveget sem tudsz értelmezni, hogyan alkothatnál véleményt komolyabb dolgokról. A csapatás nem dugást jelent amit- tudjuk hogy nagyon szeretnél már kipróbálni hogy milyen, ( várjuk hogy elmagyarázod nekünk felnőtteknek hogy azt hogyan is kell csinálni), bizonyára ezért is gondoltál erre. A csapatás azt jelenti hogy mész az utcán és vergődsz teszed-veszed magad úgy mint itt a neten. Ha szövegértésből nem lennél kettes azt is felfogtad volna hogy egy huszonéves lány csókolt meg 14 éves koromban , nyilván azért mert megkívánt.
A továbbiakban nem vágyom rá hogy pisisekkel beszélgessek olyanról amiről halvány lila fogalmuk sem lehet.
Továbbá nem vívok szellemi párbajt egy fegyvertelen kisgyerekkel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!