Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Egy 14 éves fiatal fiút...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy 14 éves fiatal fiút megkívánhat egy 25 éves bombázó csaj?

Figyelt kérdés
2011. márc. 24. 13:45
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
Én se kívánnék meg egy 14 éves fiút... 16/L
2011. márc. 24. 15:09
 12/25 anonim ***** válasza:
100%

Tanár néni! Le szeretnék feküdni önnel!

Na de Móricka, nekem nem kellenek gyerekek!

Nem baj tanárnő, majd vigyázunk!

:D

2011. márc. 24. 15:27
 13/25 anonim ***** válasza:

:) Hát, őszintén szólva egy 14 éves fiú egy 25 éves nő szemében, még gyerek. Én 23 éves vagyok, de meg sem fordulna a fejemben, hogy 14 évessel kezdjek. Biztos vagyok benne, hogy vannak olyan 14 éves fiúk, akik jóval idősebbnek néznek ki a koruknál, de ennek ellenére még így sem hinném, hogy nagy esélyük lenne az adott korú nőnél. :) Eljön majd a te időd is, amikor már te kellesz egy 25 éves nőnek, ne izgulj :)

üdv.

2011. márc. 24. 15:58
 14/25 anonim ***** válasza:
Maximum akkor, ha egy ameriaki tanárnőről van szó. Ott szép számmal előfordulnak ilyen és ehhez hasonló történetek. :))
2011. márc. 24. 15:59
 15/25 anonim ***** válasza:
"amerikai"
2011. márc. 24. 15:59
 16/25 anonim ***** válasza:

Kérdés, hogy egy bizonyos adott 25 éves csajról van-e szó.

Ha igen, akkor a válasz: ennek kicsi a valószínűsége.

Ha nem, akkor viszont az a válaszom, hogy van elég sok olyan 25 éves nő, vagy akár ennél idősebb családanya, aki szívesen bevezetne a szexbe egy 14 éves fiút.

Ha te vagy a 14 éves fiú, akkor javaslom, hogy próbálkozz erotikus chatszobákban. Szerintem azonnal találsz ilyen nőket.

2011. márc. 24. 17:09
 17/25 Joco901019 ***** válasza:
Az amerikai tanárnőről a South Park egyik része jutott eszembe az Ov(ulál)ónéni. [link]
2011. márc. 24. 22:14
 18/25 anonim ***** válasza:
Ha prosti és fizetsz neki akkor igen! xD
2011. márc. 24. 22:41
 19/25 anonim ***** válasza:

[link]

A ma 15.59-es válaszoló vagyok. Tessék, róluk beszéltem. Van köztük pár igazi bombázó is! :))

2011. márc. 24. 23:16
 20/25 anonim ***** válasza:

PERSZE HOGY MEGKÍVÁNHAT!

Ne törődj az ilyen buta válaszokkal hogy "olyan kell neki aki már vitte valamire." Nem az volt a kérdés hogy ki tudnál-e tartani egy ribancot.

Sosem tudhatod egy nő miért kíván meg. Lehet hogy azért ,mert kedves vagy és odafigyelsz rá, amit ezek a bunkó én már vittem valamire parasztgyerekek nem is ismernek hírből sem.

Tapasztalatból beszélek: 14 éves koromban engem is megcsókolt huszonéves nő. 16 éves koromban konkrét ajánlatokat kaptam huszonéves nőktől, de még harminc körüliektől is.

És ha ügyes vagy örömet is tudsz szerezni neki.

Úgyhogy nyugi!

2011. márc. 25. 23:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!