Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok mit tegyek? össze...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok mit tegyek? össze jöttem egy sráccal (1hónapja) nagyon jól néz ki, humoros kedves (isteni vele a szex) szóval minden tuti. De most tudtam meg hogy szúrja magát nem drog hanem valamilyen testosteron cucc.

Figyelt kérdés

Mit csináljak? fülig bele zúgtam! De zavar hogy ezt csinálja. Tegnap mondta el de még nem beszéltük meg mert ép dolgozni ment.

20/N

mit tegyek segítsetek:S..ha lehet kort és nemet írjatok!

2011. márc. 24. 12:54
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

Aki már erre rászánja magát, nagy valószínűséggel nem fog leállni egy-két szempilla rebegtetésre.

Alapvetően miért zavar? Az ő egészsége, ami nem is feltétlenül megy tönkre, ha okosan csinálja (méregtelenítés, teszto visszállítás, stb.). Persze benne van a pakliban.

Amit tehetsz, hogy megkéred, hogy ne csinálja. Ne várj ettől nagy eredményt, de hátha.

26/F

2011. márc. 24. 13:46
 12/22 anonim ***** válasza:
oh yeah! igen jól írtad a nevét. a sustanon-tól nem kell félni, nem mondanám annyira komoly cuccnak, 4 komponensű tesztoszteron mix. viszonylag jónak számít, mert relatíve kevés belőle a hamisítvány és nem aromatizálódik túlságosan. szerintem még mindig jobb mintha valami szemes vacakot szedne, a lényeg, hogy hozzáértő ember adja be, de ezt nyilván tudja... ha eddig nem volt agresszív akko most se lesz. nem lesz mindenki agresszív tőle csak az aki hajlamos rá. amúgy temérdek mellékhatása lehet ha rosszul csinálja. ha van tapasztalata akkor nem kell félni!
2011. márc. 24. 13:49
 13/22 anonim ***** válasza:

Na igen, sok múlik azon, h kitől veszi a cuccot, meg mennyire nyomja komolyan meg ésszel.

Akkor nagy baj nem lehet.

2011. márc. 24. 13:58
 14/22 A kérdező kommentje:

héhaver: hogy érted azt hogy aromatizálódik?

annyit mondott hogy megvan utána a megfelelő "utókúra" bár hogy ez mit takar nem tudom:S elmondom neki a véleményem de lebeszélni biztos nem tudom..

2011. márc. 24. 14:05
 15/22 anonim ***** válasza:
aromatizálódik: amikor a bevitt tesztoszteront a szervezet ösztrogénné (női nemi hormon) alakítja, így jönnek elő bizonyos mellékhatások. de ha van utókúra akkor királyság van! ebből arra gondolok, hogy ért hozzá, szóval nyugodj meg.
2011. márc. 24. 14:08
 16/22 anonim ***** válasza:

a Sustanon 250 egy "nagyon" jó cucc..bár a mellékhatásai nem gyengék..de aki az utókúrát vágja az tudja milyen ösztrogén blokkoló kell közben(Provi?Novedex xt)

én is használtam a barátnőm is tudta de elfogadta mert mondtam neki hogy ettől nem fog megromlani a kapcsolatunk

mert szeretem

23/F

2011. márc. 24. 14:16
 17/22 A kérdező kommentje:

akkor megnyugszom már amennyire lehet:S

megnéztem miket tart itthol és Zitazonium Pregnyil? és Clostilbegyt ezeket találtam gondolom nem fejfájásra szed ilyeneket:) srácok látom ti értettek hozzá akkor megnyugodhatok mert tudja mit csinál?!

2011. márc. 24. 14:23
 18/22 anonim ***** válasza:
Pregnyl 5000 NE,Zitazonium és Clostilbegyt és kész az utókúra:) ne idegesítsd magad nem amatőr a barátod tudja mit csinál:)
2011. márc. 24. 14:33
 19/22 anonim válasza:
kíváncsi lennék mekkora a barátod? hogy neki már kokszolni-kell a fejlődéshez...tuti naturál-ba is tudna nőni...
2011. márc. 24. 14:41
 20/22 A kérdező kommentje:

ma 14:33-köszi szépen a "felvilágosítást"

utolsó hogy érted azt hogy mekkora? meg naturálba? hogy nem szed semmit? am 180cm 90kiló szép formás melle van meg háta,lábai a karja az szerintem nem nagy mármint láttam sokkal nagyobbat azt mondta 46-os az szerintem gyúrós srácoknál átlagos szóval nem egy "medve" pont jó(L)

2011. márc. 24. 14:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!