Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok mit tegyek? össze...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok mit tegyek? össze jöttem egy sráccal (1hónapja) nagyon jól néz ki, humoros kedves (isteni vele a szex) szóval minden tuti. De most tudtam meg hogy szúrja magát nem drog hanem valamilyen testosteron cucc.

Figyelt kérdés

Mit csináljak? fülig bele zúgtam! De zavar hogy ezt csinálja. Tegnap mondta el de még nem beszéltük meg mert ép dolgozni ment.

20/N

mit tegyek segítsetek:S..ha lehet kort és nemet írjatok!

2011. márc. 24. 12:54
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
mindenképpen mondd meg neki h ez zavar téged, különben nem lesz jó vége a dolognak.
2011. márc. 24. 12:58
 2/22 anonim ***** válasza:
15%
Örülj neki hogy szurja magát ilyen cuccokal nyilván nem nézne ki olyan jól meg a szex sem lehetne olyan elképzelhetetlen ha nem pumpálná magát Vedd ugy hogy érted teszi hisz ha nem tenné nem is szerettél volna belé
2011. márc. 24. 12:58
 3/22 anonim ***** válasza:
másodiknál a pont
2011. márc. 24. 13:02
 4/22 A kérdező kommentje:

de mikkor össze jöttünk nem is gondoltam rá hogy ő ilyen "dolgokat" használ attól hogy valki jól néz ki még nem biztos hogy szereket használ vagy igen??

nem tudom mit tegyek,próbáljam lebeszélni?de nem akarom elhagyni:(

2011. márc. 24. 13:03
 5/22 A kérdező kommentje:
mindhárman fiúk vagytok??
2011. márc. 24. 13:04
 6/22 anonim ***** válasza:
Szerintem pedig, ha hormonokkal pumpálja magát, előbb utóbb impotens lesz. Beszélj vele, ha hosszabb távú kapcsolatot akarsz.
2011. márc. 24. 13:05
 7/22 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok. Lány 27éves
2011. márc. 24. 13:05
 8/22 anonim ***** válasza:
tesztoszteront-hormont tol a barátod. van ez így, azért néz ki úgy ahogy :) valamit valamiért. amúgy kérdéses, hogy mennyit nyom? mert ha szünet nélkül folyamatosan akkor abból hosszú távon gond lesz, de ha évente letol 1 maximum 2 kúrát az már más tészta. amúgy egy szteroid használó embernek te nem fogod tudni megmondani, hogy akkor most ne szedd mert...
2011. márc. 24. 13:29
 9/22 A kérdező kommentje:
értem..mindenképp beszélek vele..azt mondta hogy nem lesz belőle baja..én azt olvastam a neten hogy agresszív is lehet tőle ez igaz?? még nem vettem észre de szerintem nem bántana..még csak nem is kiabál velem..úgy érzem nagyon szeret de én is őt!
2011. márc. 24. 13:33
 10/22 A kérdező kommentje:

láttam nála ha jól írom akkor Sustanon 250 a neve..

ez nagyon komoly szer? ha jól értelmezem akkor semmikép nem tudnám lebeszélni..akkor törődjem bele? mindenkinek vannak hibái és ha ő elnézi az én hülyeségeim-et akkor lehet nekem is el kéne az ő dolgait..

2011. márc. 24. 13:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!