Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok milyen gyakran szeretnétek lefeküdni a párotokkal, és mi történik ha ő szeretné többször, vagy ha ő szeretné kevesebbszer? Kor is kérnék.
Figyelt kérdés
2011. márc. 24. 08:41
1/12 anonim válasza:
Nekem van, hogy akár minden nap szeretném.Én ritkán utasítom vissza mert ha nem akarom,akkor is van h. bele megyek, nehogy én legyek a hibás.De sokszor van h. ő elintézi magának és mire találkozunk addigra már nem kívánja.Szóval rossz amikor visszautasít, de ez van.
26/l
2/12 anonim válasza:
Változó mindkettőnknél. Ha egyikünknek nincs kedve, a másikunknak van, akkor alkalmazkodunk egymáshoz. Ha például látjuk, hogy a másik nagyon szeretné, akkor belemegyünk a dologba még akkor is, ha éppen nem annyira hiányzik (a végén úgyis jó lesz), ha meg látjuk, hogy a másik tényleg nagyon fáradt, vagy valami baja van, akkor meg nem erőltetjük. Ez kölcsönös. Odafigyelünk egymásra.
3/12 anonim válasza:
Kapcsolat elején minden nap. 3 év után heti 3-szor kb.
34N
4/12 anonim válasza:
Most éppen naponta többször is, ha van rá lehetőség. Ha egyikünk nem kívánja, alkalmazkodunk.
20/N
5/12 anonim válasza:
Alkalmazkodunk egymáshoz. Én pl nem szeretem, hogyha erőltetik, ha nem vágyom a szexre, így ilyenkor inkább hagyjuk, ezért cserébe én is békénhagyom a páromat, amikor ő nem szeretné, viszont akkor a következő alkalommal dupla energiabefektetéssel megy a dolog! :) Amúgy heti 2 esik általában baromi jól, ha ennél több van, az már kicsit vontatott. Olyan helyzetbe még nem kerültem, hogy egy srác ezt a heti kettőt ne bírta volna :) 20/L
6/12 A kérdező kommentje:
A napi többszöri együttlétek ugye nem alkalmanként 1-2 órán keresztül tartanak?
2011. márc. 24. 11:58
7/12 anonim válasza:
tök érdekes olvasni amiket írtok, főleg amikor lány írja azt, hogy ha nem akarja a barátja, akkor nem erőlteti. Velem még soha nem fordult elő, hogyha a barátnőm kezdeményezett, akkor ne lett volna kedvem hozzá. Sőt, nekem sokkal többször van kedvem hozzá, mint neki :(
8/12 A kérdező kommentje:
Pasi szemmel én is az utóbbit tartottam gyakoribbnak. Ezekszerint tévedtünk. Hála Istennek! :)
2011. márc. 24. 12:23
9/12 anonim válasza:
10.48 vagyok
Természetesen, a naponta többszöri, az egy-két röpke, de legalább egy kiadós szexet jelent. Bár én benne lennék a több kiadósban is, de hát............
10/12 A kérdező kommentje:
Neked kielégítő a "röpke" is?
Mi az akadálya egyébként, hogy kiadós legyen mind?
2011. márc. 24. 12:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!