Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amióta abba hagytam a marihuána fogyasztást nem tudok elélvezni. Ez végleges?
Én havonta nyomom... nem tudom, szerintm ez így nem gázos. Miért kéne teljesen letenni. Nem járok bulizni, sosem iszok, jóformán semmit sem teszek, így kapcsolok ki néha, hogy elnyomok egy-két g-t.
De arról elképzelésem sincs, hogy miért nem mész el. :S Érthetetlen...
"szerintem ott kéne keresni az okot,hogy mi az amit kapsz a mariskától,ami nincs meg benned tisztán..nyilwán felold walami gátlást..na ezt a gátlást kell leküzdened öreglány és élwezel,mint kelemen anna kezdőkorában..."
Nincs bennem semmi gátlás. A szexualitáshoz teljesen egészségesen viszonyulok. És a napi 5x-i sokkal intenzívebb és hosszabb orgazmuson kívül semmi mást nem ad a fű ezen a téren. A THC nyilván befolyásol bizonyos biokémiai folyamatokat. Rám alapvetően afrodiziáló hatással van.
De köszönöm a válaszokat.
"Én havonta nyomom... nem tudom, szerintm ez így nem gázos. Miért kéne teljesen letenni. Nem járok bulizni, sosem iszok, jóformán semmit sem teszek, így kapcsolok ki néha, hogy elnyomok egy-két g-t.
De arról elképzelésem sincs, hogy miért nem mész el. :S Érthetetlen..."
Nem arra gondoltam ,hogy mindenkinek le kell tennie teljesen. Csak nekem , mert ha megveszem egy hónapban egyszer, akkor megveszem másnap is és azutáni nap is. Nem tudok mértéket tartani, így vagy teljesen kizárom az életemből , vagy folytatom az eddigit, amit nem fogok megtenni.
Köszönöm a választ.
"Olyan mintha a fű maszturbálna helyettem." Ez aranyos:D :))
Amúgy meg gratulálok a "sikereidhez"! :)
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!