Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Amióta abba hagytam a marihuán...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Amióta abba hagytam a marihuána fogyasztást nem tudok elélvezni. Ez végleges?

Figyelt kérdés
Mielőtt elkezdetem volna szívni olyan két naponta tudtam elélvezni, viszont akkor elég hamar. Miután elkezdtem szívni, beszívva napi 5x élveztem el úgy ,hogy az orgazmus intenzitása és időtartama kb. kétszerese volt a természetesnek. Kb. egy hete abba hagytam a füvezést (végleg) és alig bírok elélvezni.
2011. márc. 24. 01:16
1 2
 1/18 anonim válasza:
Fiú, vagy lány vagy?
2011. márc. 24. 01:32
 2/18 A kérdező kommentje:
2011. márc. 24. 04:20
 3/18 anonim ***** válasza:
21%
szívj be és megoldódik a gondod
2011. márc. 24. 07:32
 4/18 anonim ***** válasza:
100%

Egy hét után még nem tisztul a szervezetedből a cucc. Azért még mindig a tisztuló fázisban vagy. Sőt ilyen rövid idő után simán vissza is eshetsz, ha nincs segítséged.

Ha tényleg le akarod rakni, legjobb, ha szakemberhez fordulsz, ő majd segít neked a szexuális eredetű problémáidat is megoldani. Ismerek olyat, akinek ez sikerült. Megérte neki. Eleinte amúgy tényleg nehéz élvezni ezeket a dolgokat, de egy idő után hozzászoksz, hogy tiszta vagy, és sokkal jobb lesz.

De csak segítséggel tudod megoldani 100 %-osan.

2011. márc. 24. 07:38
 5/18 A kérdező kommentje:

Nem fogok visszaesni , ebben biztos vagyok. Nem szeretnék szakembert felkeresni. :) De szívesen olvasnám olyan emberek véleményét, akik megélték ezt , és kijöttek belőle.

Köszönöm a válaszod.

2011. márc. 24. 08:46
 6/18 Wologya válasza:

Hírtelen tetted le?

Mert fokozatosan kell leszokni róla.

2011. márc. 24. 09:47
 7/18 anonim ***** válasza:
19%
Hülye drogos k*rva. Színtiszta heroint lőjél magadba egy kapualjban és megoldódik minden problémád!
2011. márc. 24. 12:56
 8/18 anonim ***** válasza:
Ez az utolsó mekkora egy gyíkarcú, sötét "ember"... :D
2011. márc. 24. 17:12
 9/18 A kérdező kommentje:
Áh nem kell fokozatosan. Sőt tilos az embernek ilyenekkel áltatnia magát. Ugyanis a fokozatosságot elég sokféleképpen lehet értelmezni , és aki szívni akar, az úgy is úgy fogja értelmezni ,hogy szívhasson. Márpedig aki tép az szívni akar akkor is , amikor már felismerte ,hogy nem válik előnyére. A fű gondolatát egyszer és mindenkorra ki kell irtania az embernek magából. Ez pedig egy pillanat műve. Egy "igaz" pillanaté. Ettől függetlenül nem tudok elélvezni...
2011. márc. 24. 17:38
 10/18 A kérdező kommentje:
Amúgy négy évig szívtam. Az utolsó egy évben majdnem mindennap , ha ez esetleg hasznos információ annak, akinek volt hasonló tapasztalata.
2011. márc. 24. 17:40
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!