Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mi baj van velem, miért nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi baj van velem, miért nem kívánom?

Figyelt kérdés

A korosztályomban már mindenki orrba-szájba szexel mindenkivel, talán egy vagy kettő van közöttük aki tényleg szeretkezik és nem minden második héten mással van.Bulizni járnak, pasiznak, élvezik az életet míg...

én itthon ülök, tanulok, karkötőt fonok, filmet nézek, és ha elmegyek valahova esténként akkor is kocogni.

Mi baj van velem?

Nem vágyom rá hogy elmenjek bulizni, nem vágyom az egy éjszakás kalandokra meg az ismeretlen fiúkkal való smárolásra, főleg érzelmek nélkül, nem vágyom rá hogy részeg legyek, s ami a legfontosabb, nem vágyom rá, hogy lefeküdjek valakivel.

Ez normális szerintetek?Már én maga sem tudom...mindenki folyton hajtogatja, hogy "hát csak azért mert még nem próbáltad" meg hogy próbáljam ki...De érzelmek nélkül??

L16

2011. márc. 23. 22:57
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
42%

Csoda, hogy van még ilyen rendes lány! :) Én is szerencsésnek érzem magam, hogy rátaláltam a páromra, aki még a XXI. század káros hatásaitól mentes. :)

Hidd el, semmi baj sincs veled, csak mert nem vagy minden héten mással (mellesleg azokhoz bottal se nyúlnék).

A "barátaid", akik gúnyolnak emiatt: ők messze nem igazi barátok, de még a haver kategóriába se sorolnám őket.

Ilyenek miatt majd 1 évig voltam szinte egyedül, de azóta megtaláltam a hozzám illő légkört. :) Minden csak idő kérdése.

És tényleg csak azzal csinálj bármit, aki megérdemel egy ilyen rendes lányt! :)

2011. márc. 24. 00:10
 12/17 anonim ***** válasza:
Te vagy normális! Inkább az a baj, hogy kevés hozzád hasonló lány van! Bárcsak több lenne!
2011. márc. 24. 07:20
 13/17 anonim ***** válasza:
jol teszed, rendes csaj vagy, normalis gondolkodasod van. baratsag celjabol nem szeretnel ismerkedni? 22/L
2011. márc. 24. 10:59
 14/17 anonim ***** válasza:
Nincs semmi baj veled, jol gondolkozol,ami ritkasag. A hozzad hasonlo lanyokat jobban megbecsulik, mint azokat akik szorakoznak erzelem nelkul is...
2011. márc. 24. 11:05
 15/17 A kérdező kommentje:

Arról nincs szó hogy ne járkálnék el, havonta egyszer néha el szoktam menni a barátnőimmel sétálni vagy ilyesmi, múltkor elcipeltek shoppingolni is.A bulihelyeket nem szeretem, meg a kocsmákat, és nem szeretek sötétedés után hazaérni.De egyébként viszonylag otthon ülős típus vagyok.

Egyébként szívesen ismerkedek akárkivel:)

2011. márc. 24. 14:52
 16/17 anonim válasza:
100%
Ezt a kérdést is csak azért tetted fel h fényezzenek. :D Szánalmas vagy, nem értelmes!
2011. márc. 24. 18:05
 17/17 A kérdező kommentje:

Utolsó válaszoló:

Nem tudom miből jöttél erre a következtetésre, ha fényezésre lenne szükségem, az elfogult szüleimhez mennék, nem névtelenül vadidegenekhez akik előtt őszinte lehetek, s meggyőződhetek róla hogy nem velem van a baj.

De mindenkinek lehet véleménye, így ugyan így, a tiédet is tiszteletben tartom, még ha nincs is sok valóságalapja:)

2011. márc. 24. 18:23
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!