Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi baj van velem, miért nem kívánom?
A korosztályomban már mindenki orrba-szájba szexel mindenkivel, talán egy vagy kettő van közöttük aki tényleg szeretkezik és nem minden második héten mással van.Bulizni járnak, pasiznak, élvezik az életet míg...
én itthon ülök, tanulok, karkötőt fonok, filmet nézek, és ha elmegyek valahova esténként akkor is kocogni.
Mi baj van velem?
Nem vágyom rá hogy elmenjek bulizni, nem vágyom az egy éjszakás kalandokra meg az ismeretlen fiúkkal való smárolásra, főleg érzelmek nélkül, nem vágyom rá hogy részeg legyek, s ami a legfontosabb, nem vágyom rá, hogy lefeküdjek valakivel.
Ez normális szerintetek?Már én maga sem tudom...mindenki folyton hajtogatja, hogy "hát csak azért mert még nem próbáltad" meg hogy próbáljam ki...De érzelmek nélkül??
L16
"Egy fényes csillag egy sötét éjen."
Ez nagyon igaz.
Én fiú vagyok, de én sem járok diszkóba, koncertekre, kocsmába, meg ilyen helyekre, ahova az osztálytársaim. Nem lennék képes hetente-kéthetente más lánnyal együtt lenni. Egyszerűen nem bírnék magamra nézni a tükörben, ha ezt csinálnám.
Lehet, hogy 20 éves korom után fogom elveszíteni a szüzességemet, de akkor már legyenek benne érzelmek.
Szóval ne aggódj, Te normális vagy, a világ tart nagyon rossz irányba.
köszi hogy ezt írjátok, bár nem tartom magam semmivel sem értelmesebbnek mint a többiek. De zavar, hogy emiatt le vagyok nézve...bár elgondolkodtam rajta, hogy azok a "barátok" akik ilyen miatt lenéznek vagy kigúnyolnak, nem is igazi barátok...de akkor legyek egyedül?:S
nos minden esetre akkor őrizgetem még magam, míg nem jön az igazi:)
köszi szépen:)
Az hülyén venné ki magát, ha azt mondanám, írj nekem. :D
"bár nem tartom magam semmivel sem értelmesebbnek mint a többiek." --> ellenállsz a divathóbortnak és a társadalom nyomásának. Lehet, hogy nem értelem kérdése, de te tudsz valamit.
"De zavar, hogy emiatt le vagyok nézve..." --> pedig nem te érdemled a lenézést. Mióta bűn az, mióta érdemel lenézést bárki, akinek az életmódja nem okoz közfelháborodást, nem sért törvényt, mondhatni a légynek sem árt? Kinek van joga beleszólni abba, hogy hogy élj? Kinek van joga eldönteni, hogy mit kellene csinálnod? Kinek van joga ezért "ítéletet" mondani?
"bár elgondolkodtam rajta, hogy azok a "barátok" akik ilyen miatt lenéznek vagy kigúnyolnak, nem is igazi barátok..." ---> egy barát nem fog kigúnyolni. Erre csak ennyit tudok mondani.
"de akkor legyek egyedül?:S" --> én inkább az egyedüllétet választottam, minthogy feladjam az elveimet és az értékrendemet. És lám, sikerült olyan embereket találnom, akik hasonlóképpen gondolkodnak. Szerintem csak idő kérdése, és te is meg fogod találni azokat az embereket, akikkel hasonló a véleményetek a világról.
nos minden esetre akkor őrizgetem még magam, míg nem jön az igazi:)
köszi szépen:)
Én is kb ilyen beállítotságú vagyok mint Te, csak fiúban. Nekem sem fontos a buli, pia, csaj, szex stb...Inkább tanulok meg normális életet élek. ( Nem vagyok stréber vagy ilyenek, átlagos, viszonylag jól kinéző srác vagyok)
Majd 10 év múlva megnézem a mostani haverjaimat akik minden hétvégén full részegek, hogy kinek milyen munkája/élete/kapcsolata (családja) lesz.
Veled semmi baj sincsen:)
F17
Az hogy tanulsz, van egy hobbid, és nem élsz kicsapongó életet, jó, viszont remélem ettől függetlenül azért eljársz ide-oda barátnőkkel, barátokkal, mert ha csak otthon ülsz, az nem jó (szerintem). Az embernek szüksége van a társasági életre, már csak azért is, mert kapcsolati háló nélkül elég nehéz az életben (tehát gyakorlati haszna is van).
Azt, hogy nem akarsz szexelni, gondolom úgy értetted, hogy nem akárkivel. Mert ha abszolúte nincsenek benned szexuális késztetések, az szerintem ebben a korban már nem egészen normális, és vagy pszichológiai, vagy hormonprobléma áll mögötte.
Őszintén szólva én azt látom, hogy azok a lányok büszkélkednek a hasonlóan elzárkózó életmódjukkal, és "erkölcsességükkel" akik valamiért kevesebbnek érzik magukat a társaiknál, úgy érzik le vannak maradva, nincs sok barátjuk, nem tetszenek a fiúknak, stb, és inkább ledegradálják azokat a vágyakat, amiket elérhetetlennek tartanak. Persze remélem nálad nem ez a helyzet.
Az egyéjszakás kalandok, részegeskedés, drog, "mindenhéten más partner, érzelmek nélkül" nyilvánvalóan egy szélsőség, és nem a nagy átlag. viszont elzárkózni a társasági élettől, és egyedül tengetni a mindennapokat otthon, szintén egy szélsőség, szerintem egyik se jó.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!