Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok milyen a férfi ideáloto...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok milyen a férfi ideálotok? Ha izmos akkor mennyire, pld nagy kar, hát, stb. vagy mackós "hatalmas" termettel vagy a vékony "gizda"?

Figyelt kérdés
kort is írjatok köszi...
2011. márc. 23. 21:31
1 2 3 4
 11/31 A kérdező kommentje:

ezek szerint a túl izmos pasi nem sok csajnak jön be?:)

meg a túl vékony se..

2011. márc. 23. 22:06
 12/31 anonim ***** válasza:
Szerintem pedig a szolidan izmos azért biztos sok csajnak bejön. Csak most itt mi, macipártiak vagyunk többségben. :)
2011. márc. 23. 22:09
 13/31 anonim ***** válasza:
Mikor tanuljátok már meg h nőket nem szabad arról kérdezni h milyen izmos legyen a pasi mert a nőknek fogalmuk sincs róla h milyen, hogyan is néz ki egy izmos pasi, összekeverik a szálkást a csontvázzal, akin épphogy van egy kis izom azt meg már túlzásnak sorolják be......meg "legyen izmos de ne túlságosan csak sportoljon vmit"....Jézusom te is tisztában vagy az izmos kifejezéssel....mi van ha golfozok attól szép izmos leszek.....szép mutatós izmot csak súlyzós edzéssel lehet elérni fogjátok fel köszi
2011. márc. 23. 22:10
 14/31 anonim ***** válasza:

izmos:) de ne túlzottan olyan szép arányos az a tuti;)

20/N

2011. márc. 23. 22:10
 15/31 anonim ***** válasza:

az utolsó előttinek igaza van:)

a lányok már nem tudnak különbséget tenni a pasik közöt..

a lényeg hogy tele legyen pénzel akinek pénze van mindent visz:);)

2011. márc. 23. 22:13
 16/31 anonim ***** válasza:
22:13-nak...rohadtul nem fontos a pénz... Ez meg egy hülye hímsoviniszta felfogás... Szerintem az ideális pasi gizda:) Csak azért írtam, nehogy a macisak legyenek többségben:) De egy pasin úgysem a testét nézem először, hanem, hogy igényes-e, és a legfontosabb, hogy legyen stílusa:)
2011. márc. 23. 22:16
 17/31 anonim ***** válasza:
akkor a csajokat nem érdekli a pénz?! tuti van olyan akit nem de az ritka mint a fehér holló:) 10-ből 5-nek számít a pénz csak nem vallják be....:)
2011. márc. 23. 22:19
 18/31 anonim ***** válasza:

22:16

Ez nem soviniszta felfogás, hanem azok mentsvára, akiknek sehogy nem megy a csajozás. :) Megnyugtató a tudat, hogy a nőknek csak azért nem kellenek, mert nincs pénzük.

2011. márc. 23. 22:19
 19/31 A kérdező kommentje:
engem se érdekel a pénz!! a kérdésre válaszoljatok ne a pénz legyen a téma köszönöm.....
2011. márc. 23. 22:22
 20/31 anonim ***** válasza:

22:10 vagyok és utolsó kommentelőnek igazat adok

Én elég szép szálkás izmos vagyok és sose a testem miatt tetszettem a nőknek azt csak megbámulták és sokan undorral nézték, de pont leszarom.Na szóval a kommentre visszatérve engem mindig azért szerettek a nők mert bármiből viccet tudtam csinálni és mindig felvidítottam őket,pozitív a kisugárzásom, és még egyszer mondom a testemmel semmit se érnék ráadásul még arcra is ronda vagyok

2011. márc. 23. 22:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!