Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok milyen a férfi ideálotok? Ha izmos akkor mennyire, pld nagy kar, hát, stb. vagy mackós "hatalmas" termettel vagy a vékony "gizda"?
ezek szerint a túl izmos pasi nem sok csajnak jön be?:)
meg a túl vékony se..
izmos:) de ne túlzottan olyan szép arányos az a tuti;)
20/N
az utolsó előttinek igaza van:)
a lányok már nem tudnak különbséget tenni a pasik közöt..
a lényeg hogy tele legyen pénzel akinek pénze van mindent visz:);)
22:16
Ez nem soviniszta felfogás, hanem azok mentsvára, akiknek sehogy nem megy a csajozás. :) Megnyugtató a tudat, hogy a nőknek csak azért nem kellenek, mert nincs pénzük.
22:10 vagyok és utolsó kommentelőnek igazat adok
Én elég szép szálkás izmos vagyok és sose a testem miatt tetszettem a nőknek azt csak megbámulták és sokan undorral nézték, de pont leszarom.Na szóval a kommentre visszatérve engem mindig azért szerettek a nők mert bármiből viccet tudtam csinálni és mindig felvidítottam őket,pozitív a kisugárzásom, és még egyszer mondom a testemmel semmit se érnék ráadásul még arcra is ronda vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!