Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért jön mindenki ezzel a "nem éled ki majd magadat" szöveggel?

Kérdező, én megértelek.
Sajnos a válaszadók bizonyos hányada itt ugyanazt a böszme szellemiséget képviseli.
Mert ugye aki nem bulizik, az mások szerint unalmas. Egy 50 km-es túra megtétele a barátokkal nyilván unalmas, mert az az sem bulizás.
Szóval furcsa, ők hívnak minket begyöpösödöttnek, pedig valójában ők azok, mert nem tudják elképzelni, hogy nem csa a buli létezik, mint szórakozási forma.
De ezt egy diszkósk.urva úgysem tudja soha elképzelni...
ma 18:02
Engem nem zavarna, ha nem próbálnának minden lehető eszközzel olyanná tenni, mint amilyenek ők maguk is.

hmm kirándulás..:) kár, hogy nem nagyon van rá "igény".. ha felhozza az ember az ötletet akkor lehurrogják vagy furán néznek rá:)
vagy ami még rosszabb.. a monitort választják a természet helyett-.- ohh:(
ui.:
jogos.. könnyen papolok neked.. nem vagyok osztályba "kényszerítve"
de voltam én is.. csak én a szűk baráti társaságot választottam inkább mint a bulizós nagy többséget:P
kell neked is egy "menedék" hozzád hasonló haverokkal.

Hasonlóan vélekedek mint Te, bár már kicsit idősebb vagyok. Régen ugyan én is eljártam diszkóba, hasonló helyekre és jól is éreztem magam, de nem a helyek hangulata, hanem inkább a társaság miatt akikkel mentem.
Mára viszont megutáltam a diszkókat, mert egyszerűen a mai fiatalságnál az az életcélja, hogy buli-buli-buli. (Nem ide tartozik ezért zárójelben jegyzem csak meg, hogy tavaly volt a nekünk járó napilapban minden nap egy lány, akik jelentkeztek a megyei szépségversenyre. És kivétel nélkül mindegyiknél bemutatkozásánál a következő volt: "hobbija: a bulizás". Teljesen kiakaszt ez a mentalitás, hogy lehet a bulizás hobbi? Na mindegy.)
Mostanában inkább csöndes helyekre, éttermekbe járunk a barátaimmal, akik hasonlóan vélekednek a diszkókról mint jómagam. Eljárunk billiárdozni, koncertekre, színházba, kirándulni, stb. És mégis jól érezzük magunkat, szóval nem töltjük el unalmasan az életünket.
A főiskolai csoporttársaim többször is hívtak diszkóba, de mindig nem-et mondtam, mivel tudtam, hogy egy ilyen helyen nem érezném magam jól. Mégsem sértődtek meg, hogy nem megyek velük.
Ha nem akarsz menni akkor ne menj, de legyél kreatív olyan tekintetben, hogy akkor szervezel más programot velük, olyanokat amiket te is szeretsz.

Hmm. Én szeretek bulizni, de nem vagyok diszkós k*rva. Nálam a szórakozás nem csak a buli, pontosabban nem a buli az igazi szórakozás, az csak egy "kiegészítés". Én akkor szórakozok a legjobban ha a barátaimmal vagyok, vagy bármelyik szerettemmel. Elég csak sétálni egyet, csavarogni, beülni valahova beszélgetni, felmenni hozzájuk vagy hozzám és dumálni meg ilyenek. Ez valahogy személyesebb nekem mint egy buli.
18/l
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!