Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért jön mindenki ezzel a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért jön mindenki ezzel a "nem éled ki majd magadat" szöveggel?

Figyelt kérdés
Úton-útfélen ezt hallom már, akkor, amikor el akarnak rángatni buliba, pedig nincs rá szükségem, amikor össze akarnak hozni egy nővel, pedig nálam alapvető, hogy én választom ki a nőt, aki tetszik nekem. Miért akarj mindenki jobban tudni, hogy nekem mi a jó? És főleg, miért nézi ki magából a társadalom azt a férfit, aki nem arra hajt, hogy minél több nővel szexeljen, hanem arra, hogy minél boldogabb legyen egy nővel?
2011. márc. 23. 17:17
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
45%
Igazság szerint, az lenne az arany középút, hogy el is mész a buliba, de tartod magad az elveidhez... Érted mire akarok kilyukadni? :)
2011. márc. 23. 17:20
 2/19 A kérdező kommentje:

ma 17:20

Bocs, de nem értem. :D Ha egészen egyszerűen nincsen indíttatásom arra, hogy buliba menjek, mert nem érzem ott jól magamat, és semmit sem tudok ott magammal kezdeni, meg az ott lévő többi emberrel sem, akkor mi okom lenne oda elmenni?

2011. márc. 23. 17:22
 3/19 AtyeszLL ***** válasza:
0%

Egyszerűen azért, mert Ők is olyanok voltak, mint te, és azért mondják, mert mostmár öregek a bulizáshoz, pedig mostmár mennének.

Ez az egy életed van. De ha te unalmasan akarod eltölteni, csak rajta.

2011. márc. 23. 17:29
 4/19 anonim ***** válasza:
73%
Ha nincs kedved akkor ne menj ez egyértelmű, én is így tennék. Egyáltalán nem jársz bulizni? Nem feltétlenül kell csajokat felszedni. Én javarészt a barátaim miatt megyek mert tök jó érzés hogy mindenki együtt van és szórakozunk egy jót, plusz szeretek bulizni meg kicsit elengedni magam körül a gondokat. Sose úgy mentem buliba hogy na most akkor bepasizok vagy hasonló, anélkül is betalálnak..ami nem baj mert örülök ha bejövök valakinek de ne adná azonnal a tudtomra mit akar..na mindegy ez már más téma. Szóval ha nem akarsz menni akkor nem kell menned, menj oda ahol úgy gondolod jól is éreznéd magad. Barátaiddal beülni vhova beszélgetni, vagy amit szoktál még ezt már csak te tudod. Hú hogy hányszor mondják nekem hogy miért nem megyek csavarogni meg szórakozni...:/ Mintha az lenne a fiatalság lényege hogy éjjel nappal talpon legyek és kimerülésig szórakozzak. Kell nekem a nyugi is. Ahogy gondolom neked is megvannak a határaid, ezen nem is kell változtatni.
2011. márc. 23. 17:32
 5/19 A kérdező kommentje:

ma 17:29

1. Nem, ők nem öregek, velem egykorúak.

2. Te is pontosan azt a mentalitást képviseled, amiről én itt beszéltem. Miért gondolja mindenki más azt, hogy jobban tudja, hogy nekem mi a jó, mint én magam?

Erről az unalmas dologról: lehet, valakinek szórakoztató, érdekes dolog a buli. Számomra nem. A kérdésem arra vonatkozott, hogy miért akar ennek az ellenekezőjéről meggyőzni engem mindenki.

2011. márc. 23. 17:32
 6/19 A kérdező kommentje:

ma 17:32

De pontosan erről beszéltem: amiért az emberek buliba járnak, az nekem nem nyerő. Voltam már. Mit láttam? Mindenki 120 dB-es zenének nevezett zörejre riszálta magát, ittak, lerészegedtek, cigiztek. 5 perc után ott is hagytam az egészet. Ezért kellene ilyen helyekre elmennem?

2011. márc. 23. 17:36
 7/19 anonim ***** válasza:
40%
Nem kell. De azért az ember társas lény. Csak nem vagy embergyűlölő. Vannak nyugisabb társaságok is. De te tudod.
2011. márc. 23. 17:41
 8/19 Moszuke ***** válasza:
100%

ezek szerint nem a legjobb társadalomban élsz.

én olyan emberekkel veszem magam körbe akik osztják többnyire az én álláspontom miszerint 1 nővel boldogság stb_stb

de ha próbálták is belém sulykolni a saját fasságukat, hogy buli, meg kiélés, meg 100nő/nap akkor megmondtam nekik a magamét:)

én kiéltem magam kis koromban a saját módomon.. bulik és csajok nélkül.

sztem a gondok ott kezdődnek, hogy az emberek a kis korukat sem élik ki mert túl korán kezdenek el "párt" (cöh.. szexpartnert) keresni ezzel túl hamar "nőnek" fel.

mikor láttatok 11éves kissrácot önfeledten fogócskázni a suliban?... 10éve még talán.. de manapság a f*szukat méregetik, hogy vajon kitud-e elégíteni vele egy 13éves nem szűz lányt.:)

na igen.. a probléma itt kezdődik. vagy inkább az ilyen kölkök szüleinél.. először a gyerek kort éljük ki aztán éljük ki a szexuális vágyainkat.. és lépjünk be a "felnőttek" világába... ami úgy szar ahogy van:)

a gyerek korom kiéltem mint egy igazi vásott kölyök.. komolyabban a másik nemmel pedig alig fél éve kezdtem el foglalkozni:)

és még mindig nem akarok teljesen belépni a felnőttek gondokkal teli világába:) és soha nem is fogok teljesen:)

amondó vagyok, hogy szard le a szuper haverjaidat akik ide-oda rángatnának.. inkább légy gyerek amíg még megteheted. amikor kis p*cs voltam engem is rángattak volna bulikba, meg "csajozni".. nagy ívben szartam az ilyesmire:) és nem hiszem, hogy bármiből is kimaradtam...

max 1-2 alkalmi, igénytelen, érzelem nélküli numera..:P

az meg sosem hiányzott.

23/f

2011. márc. 23. 17:42
 9/19 A kérdező kommentje:
Nyugisabb? Hol? Mert én bizony keresek ilyeneket, de eddig nem találtam.
2011. márc. 23. 17:42
 10/19 A kérdező kommentje:

Moszuke:

Lehet, 23 évesen ezt könnyű elmondani, de 18 évesen még az ember bele van kényszerítve bizonyos közösségekbe, pl. egy iskolai osztályba.

2011. márc. 23. 17:44
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!