Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tanácstalan vagyok. Rossza házasság kontra szex?
16:44-es : köszi a hsz-t.Szerintem az, hogy miért ment tönkre a házasságunk, nem fontos jelen esetben,illetve nem szeretném nyilvánosságra hozni, még ismeretlen felhasználóként sem.Megmenteni? Hát, nem tudom...a gond az, hogy mindkettőnknél van gyerek, nekem 2, neki 1, de egyikünk sem ismeri be, hogy a saját házassága csődben van, gyakorlatilag évek óta, csak most kezdjük el felismerni.Nálunk pl fél éve nem volt szex, és 5 éves házasok vagyunk..ez azért gáz...na, mindegy...
Szerintem rendbetenni...kizárt.
Nem ítélkezik, véleményt nyilvánít csak. Joga van hozzá.
Mellesleg, nem kellene egy kicsit elgondolkodnod azon, hogy miért nem volt fél éve szex? Hogy mi váltzott az elmúlt 5 évben? Nem kellene a gyerekre is gondolni esetleg?
A véleményemet erről inkább nem írnám le, de azért offolnék egy csöppet.
Ezért mennek manapság tönkre a házasságok, kapcsolatok. Tudja, hogy rossz, de hogy tegyen érte, hogy jobb legyen, na azt már nem. Ez a borzasztó.
Szervusz!
Ha a házasságod már úgy érzed menthetetlen, akkor mindenképpen váljatok el! De arra is kösd fel a nacid, nincs arra semmi garancia, hogy a hölgy, akivel csetelsz, szintén a váláson gondolkodik. Vagy neked jobb lenne a hölggyel úgy is, ha te csak "másodhegedűs" lennél a zenekarban? Nem hinném. Még egy tanács: A gyerekeket semmiképpen ne te(gyétek)dd ki ennek!
20/L
Egyedülálló
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!