Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Tanácstalan vagyok. Rossza...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiktiv Tibor kérdése:

Tanácstalan vagyok. Rossza házasság kontra szex?

Figyelt kérdés
Sziasztok.Házasságban élő férfi vagyok, de nagyon rossz a házasságom, bevallottan az én hibámból.Mostanában az egyik csevegő oldalon élénk beszélgetést folytatok egy ismerős Nővel, aki szintén házasságban él, az övé is pocsék, és elértünk odáig, hogy elég forró témákról írogatunk egymásnak : hogy hol, hogyan keféltünk, milyen a puncija, nekem milyen a szerszámom, viszont állandóan azt akarja nekem bemagyarázni, hogy szereti a férjét, és nem csalná meg soha...Én rettenetesen kívánom Őt, nagyon szeretnék Vele nemcsak feltétlenül szexuális kapcsolatot kialakítani, de első körben a szex irányít.Szerintetek akar velem kefélni, vagy csak kéreti magát?
2011. márc. 23. 16:38
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

16:44-es : köszi a hsz-t.Szerintem az, hogy miért ment tönkre a házasságunk, nem fontos jelen esetben,illetve nem szeretném nyilvánosságra hozni, még ismeretlen felhasználóként sem.Megmenteni? Hát, nem tudom...a gond az, hogy mindkettőnknél van gyerek, nekem 2, neki 1, de egyikünk sem ismeri be, hogy a saját házassága csődben van, gyakorlatilag évek óta, csak most kezdjük el felismerni.Nálunk pl fél éve nem volt szex, és 5 éves házasok vagyunk..ez azért gáz...na, mindegy...

Szerintem rendbetenni...kizárt.

2011. márc. 23. 16:48
 12/17 A kérdező kommentje:
16:47-esnek : először is a gané szerintem Te vagy, mert nem tudom, milyen jogon ítélkezel mások felett egy ilyen anonimként idevetett szó segítségével...gyanítom, hogy nő vagy, de a rosszabb fajtából, akit "irtani" kellene..No comment.
2011. márc. 23. 16:50
 13/17 anonim ***** válasza:

Nem ítélkezik, véleményt nyilvánít csak. Joga van hozzá.

Mellesleg, nem kellene egy kicsit elgondolkodnod azon, hogy miért nem volt fél éve szex? Hogy mi váltzott az elmúlt 5 évben? Nem kellene a gyerekre is gondolni esetleg?

2011. márc. 23. 16:54
 14/17 anonim ***** válasza:

A véleményemet erről inkább nem írnám le, de azért offolnék egy csöppet.

Ezért mennek manapság tönkre a házasságok, kapcsolatok. Tudja, hogy rossz, de hogy tegyen érte, hogy jobb legyen, na azt már nem. Ez a borzasztó.

2011. márc. 23. 16:57
 15/17 anonim ***** válasza:

Szervusz!

Ha a házasságod már úgy érzed menthetetlen, akkor mindenképpen váljatok el! De arra is kösd fel a nacid, nincs arra semmi garancia, hogy a hölgy, akivel csetelsz, szintén a váláson gondolkodik. Vagy neked jobb lenne a hölggyel úgy is, ha te csak "másodhegedűs" lennél a zenekarban? Nem hinném. Még egy tanács: A gyerekeket semmiképpen ne te(gyétek)dd ki ennek!

20/L

Egyedülálló

2011. márc. 23. 17:04
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
ha már 5 év utan ilyen rossz, milyen lesz 20 év utan.. valj el, ne legyél gyáva.. amit pedig csinalsz, már félig megcsalás, ami fokozódni fog..
2011. márc. 23. 18:14
 17/17 anonim ***** válasza:
A férfiak gyáva férgek inkább b*sznak félre, minthogy felkössék a gatyát és kilépjenek egy tönkrement házasságból, őket kéne inkább kiirtani. Ha a te hibádból ment tönkre a házasság, akkor nagy valószínűséggel alkalmatlan vagy valamire, azaz egy nagy rakás balf*sz vagy. Ne menj bele úgy másik kapcsolatba, hogy nem javítasz a bénaságaidon és az erkölcsödön.
2011. márc. 23. 22:16
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!