Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiktiv Tibor kérdése:
Tanácstalan vagyok. Rossza házasság kontra szex?
Figyelt kérdés
Sziasztok.Házasságban élő férfi vagyok, de nagyon rossz a házasságom, bevallottan az én hibámból.Mostanában az egyik csevegő oldalon élénk beszélgetést folytatok egy ismerős Nővel, aki szintén házasságban él, az övé is pocsék, és elértünk odáig, hogy elég forró témákról írogatunk egymásnak : hogy hol, hogyan keféltünk, milyen a puncija, nekem milyen a szerszámom, viszont állandóan azt akarja nekem bemagyarázni, hogy szereti a férjét, és nem csalná meg soha...Én rettenetesen kívánom Őt, nagyon szeretnék Vele nemcsak feltétlenül szexuális kapcsolatot kialakítani, de első körben a szex irányít.Szerintetek akar velem kefélni, vagy csak kéreti magát?2011. márc. 23. 16:38
1/17 anonim válasza:
Kérdezd meg tőle, szerintem vagytok már annyira jóba, hogy ezt megkérdezd.
2/17 anonim válasza:
most akkor azt kérdezed megcsalhatod-e a párod ha rossz a házasság? mert gondolom elválni nem akarsz amíg a másik nő nem akar elválni mert nem akarsz hoppon maradni. remélem láttad már hogy kivel csetelsz és nem egy 45 éves dagadt férfival. ha rossz a házasság és nincs gyereketek akkor nyugodtan válj el és irány a nagyvilág egyedül. de azt csak én mondom.
3/17 anonim válasza:
Biztos akar, legalább úgy mint te. Csak előbb lélekben kell benne lennie. Szerintem arra vár hogy kezdeményezz.
4/17 A kérdező kommentje:
Másodiknak : lehet, hogy nem jött át rendesen, de a pasi én vagyok...
2011. márc. 23. 16:41
5/17 A kérdező kommentje:
16:41-esnek : köszi a választ először is...Hát, konkrétan még nem mertem neki leírni, vagy elmondani, de már nagyon komoly "fenyegetéseket" tettem ez ügyben..Valahogy nem érzem még, hogy le merjem írni : szeretnék Veled szeretkezni...
2011. márc. 23. 16:42
6/17 A kérdező kommentje:
Ha kérhetlek Titeket, kort és nemi identitást is irjatok..csak hogy lássam, ki mennyire éli bele magát egy ilyen szituba.
2011. márc. 23. 16:43
7/17 anonim válasza:
sztem inkabb tedd rendbe a házasságodat, ahelyett, h a gép előtt ülsz.. menjetek szét, ha egyikőtöknek se jó.. és akkor szabad a pálya. de bele kell gondolnod, h mennyire lesz neked kellemes, h annak a másik nőnek is mindig 2. leszel, mert ugye, ha nem akar válni, akkor nem is fog elválni.. igy akarod leélni az életedet? vagy akkor keress vki mást, akivel megvagytok.. miért romlott meg a házasság?
8/17 anonim válasza:
Hisz azt mondta, nem fogja megcsalni a férjét. Akkor nem akar semmit. Legalábbis tudatosan nem.
9/17 anonim válasza:
"Házasságban élő férfi vagyok, de nagyon rossz a házasságom, bevallottan az én hibámból."
Ha a te hibádból rossz, akkor talán hozd rendbe, nem?!
Vagy hozd rendbe, amennyiben szereted a feleséged, bár ezt a kérdésed alapján kétlem.
Vagy válj el és utána rohangálj a farkad után!
Több vagy nincs.
29/N
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!