Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok. Veletek volt már...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok. Veletek volt már olyan, hogy annyira részegek voltatok, hogy lefeküdtetek valakivel, és mindenbe beleegyeztetek amit a másik akart?

Figyelt kérdés

Olyanba is, amit józanul elutasítottatok volna...

Nem kell ribancozni, velem most volt ilyen életemben először, és olyan pasival, aki nagyon tetszett, és azt hittem több is lesz belőle. Nem így akartam. Kiderült, hogy egy rohadt köcsög....na mindegy

21 L

2011. márc. 23. 16:32
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
Velem még nem történt ilyesmi (Meglepő 16 évesen) De nem is szeretném XD Nem tudom elképzelni, hogy akármennyi mennyiségű alkohol ilyen hatással legyen rám... Ha több is volt bennem, mindig tudtam józanul gondolkodni csak sokkal barmabb vagyok mint máskor :D
2011. márc. 23. 17:37
 22/25 anonim ***** válasza:
én nem voltam, de sztem semmit nem éreztek utana, esetleg ciki volt, és nem meséltek róla senkinek.. felejtsd el te is.. legalabb volt vmi védekezés?
2011. márc. 23. 18:10
 23/25 A kérdező kommentje:

Csak mosolygok itt a válaszokon, köszönöm annak az egy lánynak aki olyasmi választ írt (koncertes), amire kíváncsi voltam.

Gondoltam hogy menni fog a ribancozás, de nem ismertek engem, de mindegy, nem fogok itt mentegetőzni... ez csak egy hülye weboldal.

Az meg hogy jönnek a mentők, meg mit tudom én...

Nem voltam olyan állapotban, mint amilyeneket lehet látni manapság a diszkóban: hányásukban fetrengő tinilányok...stb

Csak egyszerűen többet ittam a kelleténél.

És nem rontottam el senki buliját, nem is tudja senki hogy mi történt.

Ha valaki az értelmetlen oltáson kívül értelmes választ tud adni, azt továbbra is szívesen várom.

2011. márc. 24. 15:55
 24/25 anonim ***** válasza:
minek kérdezgeted akkor? egyrészt ribiség az ilyen, de ok, nem mindennapi dolog, mindenki tévedhet.. védekeztél?
2011. márc. 24. 23:50
 25/25 anonim ***** válasza:

Nekem is volt kb 2 hete. Illetve 3 hete kezdődött:D Az egyik exemmel ráadásul.. igazából először úgy volt, hogy mindketten nagyon sokat ittunk, én meg magamhoz képest főleg (pedig nem szoktam, nem tudom mi történt). Kiesett kb 1-2 óra. Amikor feleszméltem, már egy kisház fele tartottunk:D (kerti buli volt, szal mindenki ott volt, nyilván nem történt semmi, hanem csak úgy bementünk, rám feküdt, csókolgatott, stb.) Utána elmentünk néhány barátunkkal hozzá. A többiek lassan elmentek, mi meg ott maradtunk..akkor nem feküdtem le vele, mert addigra józanabb lettem, de azért elszórakozgattunk..:)

Na, következő héten házibuli. Szintén sok ivás..nagyon sok. Kb. közös megegyezés volt, hogy lefeküdtünk..kisebbfajta botrány lett belőle. Újfent rájöttem hogy mint ember, egy nagy segg. Elterjesztette, hogy én másztam rá, holott pont az ellenkezője történt.:) Na mindegy. Ettől függetlenül szexuálisan nagyon vonzott és vonz még mindig. Nem tudom miért, ő az egyetlen exem akivel ilyet érzek..valahogy éreztem már régóta, hogy vele meg fog történni..

2011. máj. 4. 21:55
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!