Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok. Veletek volt már...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok. Veletek volt már olyan, hogy annyira részegek voltatok, hogy lefeküdtetek valakivel, és mindenbe beleegyeztetek amit a másik akart?

Figyelt kérdés

Olyanba is, amit józanul elutasítottatok volna...

Nem kell ribancozni, velem most volt ilyen életemben először, és olyan pasival, aki nagyon tetszett, és azt hittem több is lesz belőle. Nem így akartam. Kiderült, hogy egy rohadt köcsög....na mindegy

21 L

2011. márc. 23. 16:32
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
És most vígasztalódni szeretnél azzal a tudattal, hogy mással is megtörtént, és ezért neked nem olyan rossz? :)
2011. márc. 23. 16:34
 2/25 A kérdező kommentje:
Nem vigasztalódni akarok, csak kíváncsi vagyok mi volt az, és mit érzett utána....
2011. márc. 23. 16:36
 3/25 anonim ***** válasza:
100%
Nekem még nem volt ilyen.
 4/25 bix ***** válasza:
83%

üdv a való világban. mit vársz egy olyan pasitól akivel ilyen állapotban lát téged látja hogy csatak kész vagy, bármint megtehet veled... kb azt szűri le hogy nálad ez így megy, és innentől húz egy strigulát a képzeletbeli trófeafalra és megy tovább, mert köszi az ilyen nekem se kellene már bocsi.

lehet hogy ő is bunkó, de hogy a szitu nem kedvezett az esélyeidnek az is tuti.

(nem csak nekem van ilyen "szabályom" hogy ha az első randin már az ágyba kerül akkor onnantól max még pár menet ha jobb fajta, de semmi komoly. könnyű préda sose jó...)

5/25 anonim ***** válasza:
78%
Tanulság: Ésszel kell alkoholt fogyasztani.
 6/25 anonim ***** válasza:
100%
Velem még soha. Mert én nem szoktam inni.
 7/25 anonim ***** válasza:
100%
és mi volt az amit megcsináltál vele és józanul nem csináltad volna meg?
 8/25 A kérdező kommentje:
Azóta nem is merek sokat inni, de előtte se voltam nagy alkoholista, csak arra az estére valahogy így jött ki...
2011. márc. 23. 16:38
 9/25 bix ***** válasza:
100%
mire gondolt? ki tudja azt innen. lehet hogy röhögött egyet hogy nah mégegy trófea, lehet hogy csak legyintett hogy még egy diszkóribi, és nem kíváncsi rád... akármi lehet. de ha nem akar találkozni akkor ennyi, ne alázd magad jobban hogy futsz utána.
2011. márc. 23. 16:39
 10/25 anonim ***** válasza:
57%
nem, nem volt, mert 1. tudom, hol a határ, 2. nem vok ribanc.. :)
2011. márc. 23. 16:44
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!