Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nőknek miért csak azt szabad mondani, amit hallani szeretnének?

"..és csak arra fog kelleni nekik."
Az elvileg leendő barátnőd pontosan tudta, hogy mire megy ki a játék. Akkor csak a férfinak kellett csak erre? Nem. A lány is ugyanúgy kihasználta ezt. Ne gondold azt, hogy ha egy férfi érzelem nélkül fekszik le egy nővel, ott csak a férfi használja ki a nőt. Vannak okos nők is. Egy okos nő nem fekszik le egy olyan emberrel, akiről tudja, hogy nem akar komolyat, a lány viszont igen. De itt nem erről volt szó. A lány egyedül volt, nem volt senkije, és szeretett volna "kalandozni".
Nem védeni akarom, csak ésszerűen, logikusan szemlélni a dolgokat. Nekem még soha nem voltak "kalandjaim", de megértem azt, akinek vannak vagy voltak. Attól még lehet egy nagyon szerethető, rendes ember.
Nekem már lassan egy éve nincs senkim. Elég nehéz. Leginkább egy szerető társra vágyom, de kimondhatatlanul hiányzik a szex is, hisz én is emberből vagyok. Most akkor...ha nem lesz még több évig olyan jelöltem, akit el tudnék képzelni magam mellé, akkor ne is szexeljek? Persze most még ezt kizárom az életemből, de ki tudja mi lesz pár hónap múlva.
REmélem érted.

ma 18:30
"Vannak okos nők is. Egy okos nő nem fekszik le egy olyan emberrel, akiről tudja, hogy nem akar komolyat, a lány viszont igen."
Nekem egyszer azt írta egy nő itt, hogy egy nő soha nem fog lefeküdni egy férfival érzelmek nélkül.
Akkor most:
1. Ez nem igaz.
2. A nőben voltak érzelmek, ÉREZTE, hogy kell neki a pasi, de mindeközben TUDTA, hogy csak arra kell a pasinak. Ez a én felfogásom szerint egyenlő azzal, hogy hagyta magát kihasználni.
"A lány egyedül volt, nem volt senkije, és szeretett volna "kalandozni"."
Erre írtam én, hogy a párkapcsolathoz kellő hasonlóság is kell. Ha ez nincsen meg, az tüskeként fog bennem megmaradni és egyre mélyebbre fog fúródni.
"Nem védeni akarom, csak ésszerűen, logikusan szemlélni a dolgokat."
Én is próbálom logikusan szemlélni. Mást sem próbálok már jó ideje. De egy dologra nem vagyok képes: az érzelmimet az eszemmel befolyásolni. És az érzelmeim azt mondják, hogy nem helyes összejönni valakivel, akinél egy ilyen dolog a lelkem mélyén bánt és bántana az egész eljövendő kapcsolatunk során. Egészen egyszerűen bennem van ez az érzés, és akárhogy próbálom, nem tudok szabadulni tőle. Így pedig, még ha meg is próbálnék vele összejönni, az akkor is hazugság lenne. Hazudnék neki azzal, hogy elhitetem, hogy tökéletesen el tudom őt fogadni, de ami ennél is rosszabb, hazudnék saját magamnak is, mert az eszemmel felül kellene írni az érzelmeimet. Ami szerintem egyáltalán nem helyyes, nem vezet jóra.
"Nekem már lassan egy éve nincs senkim. Elég nehéz. Leginkább egy szerető társra vágyom, de kimondhatatlanul hiányzik a szex is, hisz én is emberből vagyok. Most akkor...ha nem lesz még több évig olyan jelöltem, akit el tudnék képzelni magam mellé, akkor ne is szexeljek? Persze most még ezt kizárom az életemből, de ki tudja mi lesz pár hónap múlva.
REmélem érted."
Hogy őszinte legye, nem, nem értem. :) Nekem van egy kialakult értékrendem, legalábbis a szerelemmel, a szexszel és a párkapcsolattal kapcsolatban, és ez az értékrend nagyon régóta, gyakorlatilag gyermekkorom óta változatlan. Nem változik meg pár hónap alatt. Az általam emlegetett "kellő hasonlóság" két ember között, ami a párkapcsolathoz kell szerintem, pedig magában foglalja azt is, hogy a két ember értékrendje hasonlóképpenn stabil is, és nem változik meg hónapok, de talán még évek alatt sem. Számomra ez jelenti a stabilitást, és enélkül esélytelen bármilyen párkapcsolat.
ma 18:33
Igen-igen, alapvető, hogy egy pár tagjai ismerjék egymást. :) Manapság az is az alapvető baj, hogy az emberek annyira rohannak, hogy nincsen idejük meegismerni egymást, csak legyen valakijük maguk mellé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!