Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A nőknek miért csak azt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nőknek miért csak azt szabad mondani, amit hallani szeretnének?

Figyelt kérdés
Ha egy nőt elutasítok amiatt, mert kalandozott, akkor miért akad ki?
2011. márc. 23. 15:12
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Gondolom, itt is vannak fokozatok. Talán kalandozott, de a párkapcsolat szent neki, egy párját sem csalta még meg.
2011. márc. 23. 15:13
 2/15 anonim ***** válasza:

Egy nőt miért kell elutasítani, csak mert kalandozott régen?

Ja, csak egy pasinak szabad, értem.

2011. márc. 23. 15:22
 3/15 A kérdező kommentje:

Kedves ma 15:22-es. :)

Örülök, hogy ismét eljutottunk erre a pontra. A véleményem: két ember között akkor lehet hosszút távú, stabil kapcsolat, ha kellően hasonlítanak egymásra. Szerintem, a ilyen alapvető dolgokban nem értenek egyet, akkor nincs értelme belekezdeni semmilyen párkapcsolatba. Másfajta kapcsolat nekem meg nem kell.

Tehát úgy is megfogalmazhattam volna a kérdést, hogy miért bántja ennyire a nőket, ha az ember őszinte velük.

2011. márc. 23. 15:28
 4/15 anonim ***** válasza:

"miért bántja ennyire a nőket, ha az ember őszinte velük."

Mert sokszor ekkor derül ki milyen is az igazi éned, amit eddig nem ismert.

2011. márc. 23. 15:32
 5/15 A kérdező kommentje:

ma 15:32

De mivel én igyekszem a kezdetektől a lehető legőszintébb lenni, ezért általában nincsen minek kiderülnie.

2011. márc. 23. 15:34
 6/15 anonim ***** válasza:

Második vagyok.

Természetesen ez már más. Amit mondasz, hogy két embernek hasonlítania kell egy stabil párkapcsolathoz, ez így igaz. Ezzel teljes mértékben egyetértek. Ezek szerint te is megveted, vagy legalábbis nem részesíted előnyben az ilyesfajta dolgokat. Csak tudod, azt hittem, hogy megint egy olyan pasi teszi föl ezt a kérdést, aki csajozik nagyban, közben meg a nőkről lealacsonyító véleménnyel van. Így elnézést kérek.

Szóval a válaszom:

Ismerd meg jobban a leányzót, mert abból, hogy neki voltak kalandjai(attól függ milyenek), attól még lehet, hogy ő a te ideálod. Ne ítélj elsőre, ezt mondom.

2011. márc. 23. 15:35
 7/15 anonim ***** válasza:

15:32-es

Az elejétől kezdve őszintének kell lenni, és akkor nincs mire rájönni. Egy párkapcsolat alapja az őszinteség. Arra épül minden. Ha az nincs meg, akkor csak idő kérdése, hogy mikor "robban a bomba".

2011. márc. 23. 15:44
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
Ne azt nézd, hogy mit csinált eddig, hanem azt hogy milyen most.
2011. márc. 23. 15:56
 9/15 anonim ***** válasza:
h erted, h kalandozott? érdekes.. engem amiatt szoktak megszólni, h még csak 1 pasival fekudtem le és már 20 vok :D
2011. márc. 23. 16:53
 10/15 A kérdező kommentje:

ma 16:53

Ha pasik szólnak meg emiatt: azért teszik, mert nem ők azok a "1-esk". :)

Ha nők, akkor meg valószínűleg azért, mert irigyek.

2011. márc. 23. 16:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!