Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem értem ezt a punci kérdést, miért jobb egyik a másiknál? (legfőképp a saláta nevet kapott típust miért ítélik "rossznak")
Nem rég olvastam egy szexuális ötleteket tartalmazó könyvben:
Ugye nem is gondoltad volna, hogy már a régi rómaiak is- logikátlanul neveztél el ezeket? A külső szeméremajkakat labia majorának, azaz a "nagyobb ajkak"-nak nevezték, míg a belső szeméremajkak a labia minora("kisebb ajkak") nevet kapták. Számos szeméremtestnél ugyanis a külső ajkak nem túlságosan feltűnőek, míg a belső ajkak mindenféle módon és alakban szétterjednek...A legtöbb nőnél a belső ajkak sokkal érzékenyebbek, mint a külsők...a belső ajkak a csikó előbőréhez kapcsolódnak. A belső ajkak húzogatása közvetve és sokkal élvezetesebb módon izgatják a különlegesen érzékeny csiklót. És az ajkak annyira hálásak a figyelemért, hogy gyakran megdagadnak és kinyílnak, amikor a nő szexuális izgalomba kerül. A színük egyre mélyül, ahogyan dagadnak, amivela természet azt mondja:"Felkészülten várom mindazt, amit adni kívánsz nekem".
Számos nő számára belső ajkak a közül a közösülés során főszerepet vállalhatnak.. A belső ajkakat a pénisz akár húzhatja vagy tolhatja is minden egyes lökésnél, és ezzel fontos üzenetközvetítő eszközzé válnak a csikló felé..stb..(pár mondatot emeltem ki)
Hozzátartozik még wfí pár képi illusztráció, ahol aztán van baba is meg mindenféle kilógós.
Ez egy teljesen általános, szexuális téren szinte minden témát érintő könyv. Akkor mi ez a punci hisztéria, meg finnyáskodás?
Én nem kampányolok semelyik mellett, inkább az emberi hülyeség ellen.
Vélemény?(normálisan)
Mit nem ertesz rajat? Ranez egy fiu a salata puncira es egybol az jut eszebe, hogy szet van dugva A latvanya olyan. Fuggetlenul attol, hogy tenyleg ugyvan-e vagy sem tehat meg hiaba szuz a lany ha salata puncija van. Nekem is a babapunci jon be inkabb. Azt az erzest kelti bennem hogy mas nem kefelte meg szet. Amúgy azt az osszefuggest vettem eszre, hogy a picit husisabb lanyoknak valoszinubb van szep babapuncijuk, mert a puncijuk is husis ezaltal jobban eltakarja a kisajkakat. A vekony (divatlanyoknak) pedig szogletesebb es jobban kilog/hat. ami nem feltetlen igy van, de sok lanyt lattam mar, es ezt a kovetkeztest le vonhatom. Az hogy valakinek babapuncija van vagy salata nincs osszefuggesbe azzal hogy mennyit dug vagy dugott inkabb a korral jar elore. Egy idosebb nonek mar valoszinuleg az is meg fog ereszkedni igy termeszetesen az erintetlenseg gondolata vegett jobban vonz a kislanyos baba punci. Nyilvan fiatal vagyok nem akarok egy 70eves neninek a punci latvanyat magam elott latni, hiaba a csaj 16-25 eves. Es hiaba szuz ha salata a puncija nekem speciel nem jon be. Sajnalom h ez az oszinte velemenyem.
Tibi
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!