Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem értem ezt a punci kérdést, miért jobb egyik a másiknál? (legfőképp a saláta nevet kapott típust miért ítélik "rossznak")
Nem rég olvastam egy szexuális ötleteket tartalmazó könyvben:
Ugye nem is gondoltad volna, hogy már a régi rómaiak is- logikátlanul neveztél el ezeket? A külső szeméremajkakat labia majorának, azaz a "nagyobb ajkak"-nak nevezték, míg a belső szeméremajkak a labia minora("kisebb ajkak") nevet kapták. Számos szeméremtestnél ugyanis a külső ajkak nem túlságosan feltűnőek, míg a belső ajkak mindenféle módon és alakban szétterjednek...A legtöbb nőnél a belső ajkak sokkal érzékenyebbek, mint a külsők...a belső ajkak a csikó előbőréhez kapcsolódnak. A belső ajkak húzogatása közvetve és sokkal élvezetesebb módon izgatják a különlegesen érzékeny csiklót. És az ajkak annyira hálásak a figyelemért, hogy gyakran megdagadnak és kinyílnak, amikor a nő szexuális izgalomba kerül. A színük egyre mélyül, ahogyan dagadnak, amivela természet azt mondja:"Felkészülten várom mindazt, amit adni kívánsz nekem".
Számos nő számára belső ajkak a közül a közösülés során főszerepet vállalhatnak.. A belső ajkakat a pénisz akár húzhatja vagy tolhatja is minden egyes lökésnél, és ezzel fontos üzenetközvetítő eszközzé válnak a csikló felé..stb..(pár mondatot emeltem ki)
Hozzátartozik még wfí pár képi illusztráció, ahol aztán van baba is meg mindenféle kilógós.
Ez egy teljesen általános, szexuális téren szinte minden témát érintő könyv. Akkor mi ez a punci hisztéria, meg finnyáskodás?
Én nem kampányolok semelyik mellett, inkább az emberi hülyeség ellen.
Vélemény?(normálisan)
Hozzátenném, azért is kérdezem, mert mindenki be van sózva, gátlásos..stb.. és plasztikai sebészhez rohangál.
Még pár év, aztán egy természetes nő sem lesz, mert vmije biztos fel lesz javítva, ha nem minden egyes részlet.
Jó kis ismeretterjesztő anyag ez. :)
Az emberi hülyeség meg a fejlődés természetes velejárója. Ellenben szerintem mindig lesznek normális (értsd: tájozódás után döntéseket hozó) emberek. Nem kell emiatt aggódni. Ennyi szerintem.
Van benne minden:), egy teljesen általános megközelítésben. Jó kis könyv.
Csak hát abszolúte természetes dologként írja le ezt, mert vszínűleg az is.
Ezért nem értem ezt az új "divathullámot".:D
:)
Nem a tetszésről van szó, hanem ami manapság megy, igaz a neten, de amikor már nyomdafestéket nem tűrő módon beszélnek akár a tetszés vagy a nem tetszés tárgyáról, sokszor hülyeségeket, és amikor rutin beavatkozássá lesz az intimplasztika =csak ezért mert vkinek ez meg az tetszik*emberi butaság :D
Tudod, szerintem ez olyan dolog, hogy igazabol az lenne az idealis, ha minden ilyen jellegu dolgot mindenki tok termeszetesen tudna kezelni: vannak kismellu lanyok, vannak kozepesek es vannak nagymelluek, van akinek ilyen formaju a puncija, van akinek olyan....aztan vannak kisebb peniszek, vannak kozepesek, vannak egeszen nagyok, sot hatalmasak, vannak vekonyabbak, vannak vastagabbak....es ezt ugyanigy folytathatnank akarmilyen testi adottsaggal kapcsolatban!
Valoszinuleg idilli, paradicsomi allapotok kellenenek ahhoz, hogy ez teljesuljon, vagy legalabbis hippikoloniakban kene elnunk, ahol mindenki ugy fogad el mindenkit, ahogy az Isten megteremtette...:D
A valosag azonban nem igy mukodik, az emberek versengenek egymassal, onzoek, onos erdekeik vannak, eros az egojuk es az intelligenciaszintekben is jelentos kulonbsegek vannak, ami ahhoz vezet, hogy tok termeszetes dolgokbol is problemakat krealnak es sajnos ha a hulyeseg megfelelo taptalajt kap, nagyon gyorsan tulburjanzik...:D
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!