Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy dagi csaj, vagy egy vékony, lányosabb fiú közt kellene választani, egy átlagos srác mit választana?
Figyelt kérdés
most őszintén.2011. márc. 22. 23:55
11/18 anonim válasza:
Könyörgöm, vezessük be hogy a kérdést is lehessen pontozni...
:-)
Dagi csaj, v lányos fiú?
Most komolyan, ez felvetődhet?
Egy "átlagos srác", ahogy írod bármilyen nőt (!) választana.
A maradék x százalék gondolkodik el egyáltalán a kérdésen...
12/18 anonim válasza:
Nem szeretem a dagi lányokat, de a dagi lányoknál egy valamit utálok jobban: a fiúkat; tehát az akármilyen lányos is lenne, nem kéne.
13/18 anonim válasza:
tökmindegy mind2 ronda és mind2nél kényszeríteni kéne magam h ne nézzek oda másra gondoljak közbe szal megdugnám a lyukát legyen az bármelyik azt cső :P
17/F
14/18 anonim válasza:
Na még egy tetves buzeráns kérdés, aminek ráadásul semmi értelme sincs. Nincs olyan, hogy választani kell! Aki meg normális és hetero nem fog lányosabb fiút választani.
15/18 anonim válasza:
Szerintem azért az sem mindegy, hogy a dagi csaj 70-80 kg, vagy mondjuk 130...
17/18 anonim válasza:
Átlagos srác a dagi csajt, én a lányos fiút. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!