Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
FIÚK! NAGYON FONTOS! Járnátok-e olyan lánnyal akinek még nem volt orgazmusa? (20 éves)
Nem vagyok szűz két barátom is volt. Az elsővel sajnos "csak" egyszer feküdtem le aztán dobott is :S (elég naiv voltam ) A másodikkal viszont 2 év 6 hónapig voltam együtt.
És a kapcsolat melyik szakaszában mondjam el? Úgy értem ha már alakul a dolog akkor mikor érdemes elmondani ezt a másiknak? Egyáltalán el mondjam neki?
Kérlek segítsetek:(
Köszönöm szépen:) Nagyon sokat jelent hogy ezeket írtátok:(
Már annyira féltem hogy más is ez miatt fog szakítani velem:(
Szerintem sem jelent ez semmit, de jobb tudatni a másikkal h tudja h nem vagy olyan könnyű eset. :D Mármint h nem az a fajta vagy akinek csak be kell nyalni és már visít, hanem akivel igenis foglalkozni kell. Barátnőmnek előttem több pasija is volt, és azt mondta soha eggyel sem olt orgazmusa, de igazán a közelébe sem jutott, ezért már attól tartott h vele van a gond és kezdte is feladni a reményt h ez jobb lesz. Én viszont aránylag sok lány után jöttem össze vele, így talán ez is segített abban h máshogy álljak hozzá a csajok kényeztetéséhez, aminek az lett a vége h ha nem is elsőre, de néhány alkalom után el tudtam érni nála h végre átélje élete első orgazmusát. Azóta már sokkal felszabadultabb, bár még most is nehezen élvez el, de úgy tapasztalom h egyre könnyebben sikerül csúcsra juttatnom, és ő is egyre jobban élvezi. Előtte egyetlen csajnál sem fordítottam akkora figyelmet arra h élvezze mint nála, és pont azért mert tudtam h velük könnyebb dolgom volt, ő viszont közölte h neki ez nem nagyon megy, ezért fontos volt számomra h végre én örömet szerezhessek neki. Ha fontos vagy vki számára ő is azon lesz ha ezt elmondod neki h segíthessen a problémádon. :) Én legalábbis azon lennék.
"életművész"
Ja és még vmi. Aki emiatt dob az elég szánalomra méltó. Én a saját kudarcomnak tekinteném ha 1 csaj mellettem nem élvezne igazán, mert ha nem élvez annyitól mint más, akkor külön kihívásnak tekintem h végre vkiért komolyabban meg kell küzdeni. Ha ezért dobnék egy csajt olyan lenne mintha nem csak h béna lennék, még meg is futamodnék esélyt sem adva h javítsak a hiányosságaimon. Ez az igazán ciki, nem az ha vki nem élvez el!
"életművész"
miért ne? majd lesz egyszer
50F
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!