Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » FIÚK! NAGYON FONTOS! Járnátok-...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

FIÚK! NAGYON FONTOS! Járnátok-e olyan lánnyal akinek még nem volt orgazmusa? (20 éves)

Figyelt kérdés

Nem vagyok szűz két barátom is volt. Az elsővel sajnos "csak" egyszer feküdtem le aztán dobott is :S (elég naiv voltam ) A másodikkal viszont 2 év 6 hónapig voltam együtt.

És a kapcsolat melyik szakaszában mondjam el? Úgy értem ha már alakul a dolog akkor mikor érdemes elmondani ezt a másiknak? Egyáltalán el mondjam neki?

Kérlek segítsetek:(

2011. márc. 21. 23:50
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
43%
Hol találkozhatnánk Szerelmem? :D
2011. márc. 21. 23:53
 2/22 anonim ***** válasza:
Hmmm kihívás..
2011. márc. 21. 23:54
 3/22 anonim ***** válasza:
Ha elém állna egy lány azzal hogy még nem volt orgazmusa, és akar is tőlem valamit akkor én kiugranék a bőrömből örömömben. Könnyen lehetne hogy én lennék az első aki ezt a csodát érezteti vele :)
2011. márc. 21. 23:54
 4/22 anonim ***** válasza:
Én pl szeretném tudni ha ilyen lánnyal hozna össze a sors. Nem azért, mert probléma, csak máshogy kell hozzáállni :)
2011. márc. 21. 23:55
 5/22 anonim ***** válasza:
91%
Nem hinném, hogy ha kölcsönösen szeretitek és tisztelitek egymást, akkor ez bárminek is az akadálya lenne. Hogy elmondod-e neki, ez a te magánügyed. Sok pasi szerintem észre sem veszi, hogy egy nőnek van-e orgazmusa vagy nincs. Ráadásul sok nő nagyon nehezen éri el az orgazmust, úgyhogy szerintem ez egyáltalán nem gáz. Viszont ha el akarod neki mondani, akkor nem célszerű rögtön az elején letámadnod ezzel.
2011. márc. 21. 23:55
 6/22 anonim ***** válasza:
64%
challenge accepted!
2011. márc. 21. 23:57
 7/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen az eddigi őszinte válaszokat:) Nagyon megnyugtattatok ugyanis az előző barátom ez miatt hagyott el :( és ez eléggé megviselt:( pedig nem vagyok "fadarab" az ágyban mert igenis hangosan élvezem csak nem jutok el "addig". Ő azt mondta neki ez kevés:(
2011. márc. 21. 23:58
 8/22 anonim ***** válasza:
nem nagyon érdekel. Ez kb olyan dolog, hogy a bal mellén a bimbó enyhén jobbra indexel
2011. márc. 22. 00:02
 9/22 anonim ***** válasza:
Jobb is szerintem, hogy nem folytattátok az előző barátoddal, mert ha ez neki probléma, akkor nem tudom mi lett volna még később.
2011. márc. 22. 00:02
 10/22 anonim ***** válasza:

Csatlakozom az előzőekhez. ;)

25/F

2011. márc. 22. 00:03
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!