Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért hagyott le szex közben?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért hagyott le szex közben?

Figyelt kérdés

Hüvelyi orgazmusom csak akkor van, ha én vagyok felül,akkor tud olyan mélyre menni,h megérint vmi észbontó-pontot.

Tegnap ez volt az 1.pozíció és máskor nagyon sokáig bírja,én már rég elélvezek,de ő még mindig kőkemény,és rendesen kell akrobatikáznom,szopiznom mire elmegy ő is.

Tegnap viszont ahogy jól ráhelyezkedtem, és már jött volna az érzés már el is múlt...nagyon kevés ideig bírta.

Aludtunk kicsit és hajnalban visszatértünk a témára, de kb. fél perc múlva újra kilőtt. Annak örülök,h neki beleremegett az egész teste,és csak pihegni tudott percekig, de én már megint lemaradtam...

Mi lesz így velem? Ha nyal, ujjaz az nem olyan...hüvelyi orgazmusom még néhány hónapja van,és azóta a csiklós nem üt ki úgy...kell belül is ez a finom érzés!!!

De most kétségbe vagyok esve, az egész napom el volt cseszve emiatt.

Ugye lesz ez még jobb?

2011. márc. 21. 22:31
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
kis buzeránsok.......ffffööö
2011. márc. 21. 23:05
 12/21 anonim ***** válasza:
71%
Szánalmas vagy kérdező...
2011. márc. 21. 23:11
 13/21 anonim ***** válasza:
58%

"és a pasiknak miért lehet akkora tragédia ha nem mennek el??? nekem is jogom van hozzá!!!"

Nem vagyunk egyformák. A szexben az a szép, hogy különbözőek az igényeink és a reakcióink. A férfi általában könnyebben elmegy, és mindig orgazmussal fejeződik be számára az aktus, a nőnek nehezebben és nem mindig jön össze, de cserébe több, többféle és hosszabb orgazmusai lehetnek. Szóval szerintem teljesen igazságos így. Ráadásul te tényleg nem panaszkodhatsz a párodra és az eddig átéltekre vele. Továbbra is azt mondom, amíg csak egyszer-kétszer fordul elő, és nem rendszeresen, felesleges hisztizni miatta. Én még azt is javaslom a többi hozzászólónak kicsit ellentmondva, hogy ne hozd fel rögtön a témát, ne hányd a szemére minden alkalom után, amikor neked nem jött össze a hüvelyi orgazmus, csak ha tényleg rendszeressé válik.

2011. márc. 21. 23:17
 14/21 IQnindzsa ***** válasza:
50%

Ranmao WIN

Kérdező FAIL

Kérdező... Te kérdést tettél fel. Viseld a válaszokat is.

Éretlen csipasz vagy és fogalmad sincs semmiről... Aki meg válaszol neked normálisan arra fújsz mint valami idegbeteg, csak azért mert nem azt hallottad amit akartál.

Nevetek rajtad.

2011. márc. 21. 23:57
 15/21 anonim ***** válasza:
53%

1részt ahogy írták már beszéld meg a pasiddal, ő tudja ezt leginkább. Másrészt meg önző vagy. 2alkalom nem a világ. Más nők élnek-halnak h egyáltalán átéljenek 1 orgazmust, bármilyet is, te meg itt hisztizel h 2x nem jött össze a hüvelyi...

Am tényleg szánalmas vagy hallod. A hozzáállásodnál jobban csak a stílusod irritál. Szerencse h nem ilyen nőm van, különben bármennyire jó csaj is lehetne, tutira elzavarnám. Mondták már neked h idegesítő vagy? Mert ha már írásban ilyen idegesítő tudsz lenni, szóban csak még rosszabb élményt jelenthetsz. Asszem a hozzád hasonló csajok szoktak nagyon utálni miután előszeretettel szoktam őket oltogatni, úgyh maradj a pasid mellet és örülj neki h nem velem hozott össze a sors.

"életművész"

2011. márc. 22. 01:44
 16/21 anonim ***** válasza:

Nem egyforma az ember. Sok más is befolyásolja a teljesítő képességét. Lehet, hogy fáradt volt, lehet ideges, vagy lehet, hogy annyira jó érzés volt neki, hogy egyből elment. Előfordul az ilyen. Annyira felizgattad a testeddel, a csókjaiddal stb. hogy mire odaértettek kész volt. Majd legközelebb összejön.

De azért egy oltás:$ Ha ilyenért el van cseszve a napod akor magamba néznék.Mert én konkrétan azért szexelek, hogy örömet okozak a páromnak és mert én is élvezem(orgazmussal vagy anélkül:))

2011. márc. 22. 09:54
 17/21 anonim ***** válasza:
0%
Egy férfinek is ugyanúgy kétféle orgazmusa lehet, mint egy nőnek, csak azt prosztata orgazmusnak hívják. Attól hogy sokan szégyenlik, és álszeméremből nem aknázzák ki ezt a lehetőséget, attól még létezik. Ha a nőnek nem jön össze az orgazmus aktus során, elég béna kifogás egy pasitól ez a "többféle orgazmus" duma, akkor segíteni kell kézzel-szájjal. Egy igazi férfi így csinálja.
2011. márc. 22. 10:35
 18/21 anonim ***** válasza:
53%
pfffffffff te kérdező jáááj nem akarok csúnyát mondani mert nemismerlek.. de ritka nagy bunkó lehetsz... o.O
2011. márc. 22. 13:23
 19/21 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi egyetlen normális hozzászólást!

Amúgy az a "élvezem a szexet akkor is ha nincs orgazmusom" duma nálam is meg volt régebben,meg,h az igazi pasi kézzel szájjal...stb.

DE!mióta tudom,h milyen jó is lehet,azóta ez egy hangyányit kevés.

Csak,h a pasik is érezzék: milyen szuper az, mikor érzed,h néhány pillanat és nem bírod tovább és mindjárt robbansz,amikor...a csaj hirtelen mindent abbahagy,kész.

Ott voltál,mikor elkezdted számítottál rá,h jönni fog,és már a "kapuban"álltál,mikor visszalöknek...

Fizikai fájdalmat is tud okozni...ti okostojások

2011. márc. 22. 18:42
 20/21 anonim ***** válasza:
53%
ugy csinálsz mintha erről ő tehetne -.-
2011. márc. 22. 20:36
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!