Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hagyott le szex közben?
Figyelt kérdés
Hüvelyi orgazmusom csak akkor van, ha én vagyok felül,akkor tud olyan mélyre menni,h megérint vmi észbontó-pontot.
Tegnap ez volt az 1.pozíció és máskor nagyon sokáig bírja,én már rég elélvezek,de ő még mindig kőkemény,és rendesen kell akrobatikáznom,szopiznom mire elmegy ő is.
Tegnap viszont ahogy jól ráhelyezkedtem, és már jött volna az érzés már el is múlt...nagyon kevés ideig bírta.
Aludtunk kicsit és hajnalban visszatértünk a témára, de kb. fél perc múlva újra kilőtt. Annak örülök,h neki beleremegett az egész teste,és csak pihegni tudott percekig, de én már megint lemaradtam...
Mi lesz így velem? Ha nyal, ujjaz az nem olyan...hüvelyi orgazmusom még néhány hónapja van,és azóta a csiklós nem üt ki úgy...kell belül is ez a finom érzés!!!
De most kétségbe vagyok esve, az egész napom el volt cseszve emiatt.
Mi honnan tudjuk? Vele kéne megbeszélned? Nem gondolod?
2011. márc. 21. 22:40
2/21 anonim válasza:
Jaj, most azért, mert egy nap nem jött össze a hüvelyi orgazmus... Azért ezt nehogy már tragédiaként éld meg! A legtöbb azonnal cserélne veled. A párod fáradt volt, vagy ideges, más járt a fejében, nem bírt koncentrálni, stb. Remélem, az ő kedvét legalább nem rontottad el utána. Majd ha rendszeresen előfordul nála a korai magömlés, akkor érdemes beszélni róla, de egy alkalom miatt ilyen patáliát csapni... Na, nem akartalak nagyon oltani, de érted. ;)
2011. márc. 21. 22:45
3/21 A kérdező kommentje:
Lekaksizom a hozzászólásodat, ilyen faszcsi válaszokra nem vagyok kíváncsi.
2011. márc. 21. 22:45
4/21 anonim válasza:
Előző vagyok. Csak egy kis javítás:
"A legtöbb nő azonnal cserélne veled."
2011. márc. 21. 22:46
5/21 A kérdező kommentje:
Az 1. nagyokosnak szólt.
A 2.:és a pasiknak miért lehet akkora tragédia ha nem mennek el???nekem is jogom van hozzá!!!
2011. márc. 21. 22:48
6/21 anonim válasza:
Rám gondoltál? Hát ha megmondod, hogy miért is rossz válasz az hogy azzal beszéld meg akivel szexeltél arra nagyon kiváncsi leszek! Honnan tudjuk mi azt, hogy neked meg neki miért történnek ilyen dolgai? Gondolkozz már! Ha meg annyira sem vagy képes hogy vele megbeszéld, vagy hogy megkérd csináljátok újra miattad, akkor sajnálom de nem vagy még érett a szexre... Ezt a reakciód is tükrözi. Te kérdeztél, akkor türd el a válaszokat is nagylány módjára főleg hogy semmi sértő nem volt benne. :)
2011. márc. 21. 22:49
7/21 A kérdező kommentje:
Pontosítok: ha nem volt még ilyen tapasztalatod,akkor minek válaszolsz egy ilyen kérdésre????hmmmm????
ha fingod sincs témához???
2011. márc. 21. 22:52
8/21 anonim válasza:
pfú mekkora alpári paraszt vagy kérdező... :) :(
2011. márc. 21. 22:56
9/21 anonim válasza:
Mindegy hogy milyen tapasztalatom van, akármilyen lehet, mert itt csak te számitasz és a te bőrödben sosem lesz senki. Ezek a dolgok tudod nem olyanok hogy le van irva a könyvben a szabály aztán mindig minden úgy müködik. Na mindegy dühöngjél csak ha neked az jobb, és nehogy megbeszéld a pároddal... -.-'
2011. márc. 21. 22:57
10/21 anonim válasza:
Kérdező de egy kis elfuserált nyomott valami vagy....Normálisan válaszolnak a kérdésed is alapból hülyeség,mintha a fél lábad vágták volna le.Dugj fel egy uborkát ha annyira kivagy....
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!