Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
ZöldköziHenger kérdése:
Szerintetek mi tekinthető szexuális célból hasznosítható testnyílásnak egy nő testén?
Figyelt kérdés
Csak mert én 7-et számoltam, kíváncsi vagyok a véleményetekre.2011. márc. 21. 20:09
3/43 anonim válasza:
A vízbű veszi ki az oxigínt, teccik érteni?
4/43 anonim válasza:
Hát leírhatnád azt a 7-et, mert szerintem csak 3 van.
6/43 anonim válasza:
7-et ??? :D Fül, orrlyuk, száj, vagina és végbél ? :D
8/43 anonim válasza:
Igazából egy kövér nőn bárhol tudsz magadnak puncit hajtogatni.
9/43 anonim válasza:
3!
1 hüvely, 1 hátsó bejárat (bár szerintem az inkább kijárat), 1 száj.
Gondolom a húgycsövet, az orrlyukakat, és a füleket nem sorolod ide. A 7-et nem tudom, honnan szedted össze.
10/43 anonim válasza:
Hát a kib@ssza a szemem is legalább 2.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!