Hogyan hasznosithato 1-2 napos lefött kave?
Figyelt kérdés
2011. szept. 26. 12:51
1/20 A kérdező kommentje:
Hazi praktikakra gondoltam.
2011. szept. 26. 12:52
2/20 anonim válasza:
Ha hűtőben volt 1-2 napig, akkor is meggondolnám, hogy hasznosítsam-e, vagy inkább kiöntsem.
3/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm az elsö valaszt.
Meg egyszer: NEM meginni/etelhez keverni, hanem HAZI PRAKTIKAKRA gondoltam, ertsd. pl. pucolni/öntözni/aztatni...stb valamit.
2011. szept. 26. 13:09
4/20 anonim válasza:
főzd le újra és idd meg úgy. Olyan mint egy néger lábviz, és pont annyit is ér.
6/20 anonim válasza:
Barna hajúaknak hajöblítéshez, szép fényt ad a hajnak.
8/20 A kérdező kommentje:
Egyre jobb valaszok, de nem baj, a türelmem oriasi. :)
Köszönöm a 13.13-nak. Nem barna a hajam, ezert varok tovabbi tippeket, ha van meg.
(Azt mar le sem merem irni, milyen szinü :)))
2011. szept. 26. 13:20
9/20 anonim válasza:
Első válaszoló vagyok: értelek. Sajnos nem jut eszembe semmi olyan, amire te gondolsz.
10/20 anonim válasza:
kicsit OFF lesz, mert magára a lefőtt kávéra nincs tippem, de a kávézaccot cserepes virágok földjére szokták tenni, állítólag jó táptalaj. De azt már nem merném tanácsolni, hogy kávéval öntözz. A másik szintén a zaccra vonatkozik, testradírnak használhatod, mert a a benne lévő koffein serkenti a vérkeringést, a zacc szemcséi pedig mechanikusan távolítják el az elhalt szaruréteget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!