Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lehetek ha csak 1ö masodpercig...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetek ha csak 1ö masodpercig volt bent?

Figyelt kérdés
a hétvégén a barátommal voltunk, én kézzel izgitottam de nem birtuk,s elkapott a hév s igy be dugta egz 10 másodpercre utánna még sokáig a kezemmel izgitottam mig elment... az a 1ö masodperc alatt tortenhetett valami?(pénteken kelett volna menjöljön a havim , de ez szombaton történt,s nekem szokott késni pl.:januárban 31. én... februárban 18.-án)
2011. márc. 21. 19:44
1 2
 1/14 A kérdező kommentje:
10 másodperc bocsánat!
2011. márc. 21. 19:46
 2/14 A kérdező kommentje:
lehetek terhes, bocsánat a hibákért csak nagyon ideges vagyok :((
2011. márc. 21. 19:47
 3/14 anonim ***** válasza:
nem ertem minek kell ezt csinalni.... lehet hogy terhes vagy. Vegyel tesztek.
 4/14 anonim ***** válasza:
tesztet*
 5/14 anonim ***** válasza:
és mire jó 10 másodpercre bedugni a lompost?vagy rendesen szexeljetek és védekezzetek vagy csak pettingeljetek. Elvileg lehetsz így is terhes,gyakorlatilag elég kevés rá az esély.de ha nem akarsz aggódni,akkor ne nagyon csináljatok ilyesmit.
2011. márc. 21. 19:49
 6/14 anonim ***** válasza:
Mi lesz a neve?
2011. márc. 21. 19:49
 7/14 anonim ***** válasza:
Még nem tudják,hogy fiú-e vagy lány-e.
2011. márc. 21. 19:51
 8/14 anonim ***** válasza:
A szó amit keresel: izgattam
2011. márc. 21. 19:51
 9/14 anonim ***** válasza:

Hányszor felteszik ezt a kérdést. Ma is legalább 3-mal találkoztam.

Igen lehetsz terhes bár nem sok rá az esély. De már írtam valahol, hogyha terhes lennék akkor azzal nem nagyon biztatnád meg a szüleidet, hogy csak 10másodpercig volt bent.

De máskor légy óvatos és használd a fejed és ne a nemi szerved után menj. Vagy szedjél gyógyszert és nem kell félni a terhességtől.

2011. márc. 21. 19:52
 10/14 anonim ***** válasza:

ha idegeskedsz, nem fog időben jönni a havid.. de amugy meg van rá az esély, hogy terhes vagy, az előváladék miatt.

jó babázást!

2011. márc. 21. 19:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!