Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Egy punciba befér egyszerre...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy punciba befér egyszerre két fallosz?

Figyelt kérdés

Megbeszéltük a férjemmel hogy kipróbáljuk a hármas szexszet. Egy egy vendég nővel, aztán egy vendég férfivel. A férjem szerint a punciba befér egyszerre két farok is, ő már hallot ilyenről. Én nyitott vagyok az ilyesmire is, csak nem tudom elképzelni, hogy milyen pózban tudnánk csinálni. Van valakinak ilyen tapasztalata?

Csak az írjon, aki csinált már ilyet!

2011. márc. 21. 17:53
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
74%

ma 22:35:

Én ugyan nem lennék benne ilyesmiben, nem vágyok olyasmire, hogy a szexben egynél több ember is benne legyen, de mégis mi közöd ahhoz, hogy mások mit csinálnak? És ha együtt benne vannak egy ilyenben, az amúgy sem megcsalás, hiszen részesei a gruppennek. A címből is láttad, hogy miről van szó, ha ez elborzaszt, minek irkálsz ide? Mondom én sem csinálnék ilyet, de sokkal erkölcstelenebbnek tartom azt, aki másokat a szexuális szokásuk miatt fikáz le, mint te, mint akik ilyeneket csinálnak.

2011. ápr. 5. 23:56
 22/26 anonim ***** válasza:
Javítom magam, kettőt akartam írni az elején, szóval hogy a szexnél kettőnél több ember legyen benne :-)
2011. ápr. 5. 23:57
 23/26 anonim ***** válasza:
48%

úristen ez nagyon undorító. nem hinném, hogy a fejlődés ezt jelentené. sőt, ez iszonyatos dekadens viselkedés. bármerre nézek hányinger kerülget, és még én vagyok a f@sz amiért a természetszerű normális dolgokat tartom követendőnek. és igen, van baj vele. azér mer mások elfogadják, nem fogok én is bégetni és beállni a nyájba. jáj de idegesítő gondolkodásmód

20/f

2011. ápr. 5. 23:57
 24/26 anonim ***** válasza:

Ha mindkét fél beleegyezésével kerül be a szerszám a cuncusba akkor annak már semmi köze a hűtlenséghez.

Akkor vagy hűtlen ha a másikat becsapva megcsalod.

Ez nem hűtlenség , mindenki maga érzi mi fér bele az ő normáiba. Az enyémbe-jelenleg- ez nem fér bele, de van akijébe igen.

2011. ápr. 13. 14:00
 25/26 anonim válasza:
[link] bár szerintem furi egy dolog
2011. szept. 3. 15:17
 26/26 anonim ***** válasza:
farok + rezgo vibrátor tuti orgazmus!
2015. márc. 27. 16:00
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!