Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy punciba befér egyszerre két fallosz?
Figyelt kérdés
Megbeszéltük a férjemmel hogy kipróbáljuk a hármas szexszet. Egy egy vendég nővel, aztán egy vendég férfivel. A férjem szerint a punciba befér egyszerre két farok is, ő már hallot ilyenről. Én nyitott vagyok az ilyesmire is, csak nem tudom elképzelni, hogy milyen pózban tudnánk csinálni. Van valakinak ilyen tapasztalata?
Csak az írjon, aki csinált már ilyet!
2011. márc. 21. 17:53
1/26 anonim válasza:
Egyéni dolog, ha elég tág vagy, 3 is DE! Azért azon érdekes elgondolkozni, hogy hogy fér oda egyszerre két férfi...
2/26 anonim válasza:
Én nem csináltam, de egyben tuti biztos vagyok... Ha rendesen kitágítod, akkor bele fog férni...
De szerintem elmebeteg, akinek nem elég egy partner...
4/26 anonim válasza:
a férjedé vékony vagy mi? Honnan tudod hogy a partneré is az lesz? Szerintem nem mindegy milyen vastagok a fiúk!
5/26 anonim válasza:
az egyik csávo alattad fekszik te a hasán háttal ő alulrol rakja be az urad meg előtettek térdel és ő is behelyezi és indulhat a zacsi pacsi.
6/26 anonim válasza:
Nem tudom, csak gratulálni szeretnék az ötletetekhez.
7/26 anonim válasza:
igen ha abból indulunk ki hogy egy gyerek kifér ott. viszont én gusztustalannak tartom a gondolatot hogy hiába egy p*nciba vagyok a farkam egy másik farokkal érintkezik szal kicsit langyi
8/26 A kérdező kommentje:
Ti láttatok már ilyen videót? Linkelnétek, ha van ilyen?
2011. márc. 21. 18:19
10/26 anonim válasza:
Bármelyik szexoldalon találsz ilyen videót.De ott általában az egyik faszi análba nyomja a máik punciba.
A póz úgy néz ki,hogy fekszik az egyik srác(ő rakja punciba)a csaj rajta (szemből) és a másik srác hátulról tolja.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!