Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ti mit vártok/várnátok el a szexben a nőtől? Érdekelne, hogy nálatok egy szexuális értelemben tökéletes nőnek mit kellene "nyújtania".
Én azt szeretem, ha kezdeményez, ha átadja magát az élvezetnek, ha nem görcsöl, ha szenvedélyes, ha elhiszi magáról, hogy szép, és úgy vonaglik közben.
Más nem kell. Csak hogy egymás után többször is akarja :)
Igen ez így igaz ne legyél görcsös és élvezd a szexet.
116/F
Igen ez így igaz ne legyél görcsös és élvezd a szexet.
16/F
Kérdezőnek: nálam a "tökéletes" csaj el tud élvezni anál közben, el tud menni G-pont izgatásnál, élvezi és szereti az orált és a kézimunkát, szereti ha a plafonon is folyik az anyag :), szereti ha a nyalják a popóját (és viszont), ha nem is tudja, hogy kell, de legalább megpróbálja a prosztatát izgatni...Na az ilyen nő elég ritka lehet, a páromból is hiányzik pár dolog, de hát én se vagyok tökéletes :)
Utolsónak: jogos amit vársz, de csak akkor ha kölcsönös, azaz te is kielégíted kézzel v szájjal olyankor :) Ha csak csiklót nyalsz, akkor nem leszel véres, + ott van még a popója is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!