Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Fiúk, ti mit vártok/várnátok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, ti mit vártok/várnátok el a szexben a nőtől? Érdekelne, hogy nálatok egy szexuális értelemben tökéletes nőnek mit kellene "nyújtania".

Figyelt kérdés
2011. márc. 21. 17:27
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

Én azt szeretem, ha kezdeményez, ha átadja magát az élvezetnek, ha nem görcsöl, ha szenvedélyes, ha elhiszi magáról, hogy szép, és úgy vonaglik közben.

Más nem kell. Csak hogy egymás után többször is akarja :)

2011. márc. 21. 17:31
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Minden szex előtt előjátéknak orál.
2011. márc. 21. 17:36
 3/14 anonim válasza:

Igen ez így igaz ne legyél görcsös és élvezd a szexet.

116/F

2011. márc. 21. 17:38
 4/14 anonim válasza:

Igen ez így igaz ne legyél görcsös és élvezd a szexet.

16/F

2011. márc. 21. 17:38
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Csak magát. Őszintén.
2011. márc. 21. 17:40
 6/14 anonim válasza:
Ja ja lazulj el és élvezd a dolgot. Ameddig neked is belefér tegyél meg neki mindent. Oral az alap legyen:)
2011. márc. 21. 18:10
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk gyakoriságot nem árt. Lehet egy szexistennő ha félévente egyszer hajlandó.
2011. márc. 21. 18:32
 8/14 anonim válasza:
66%
ja ja napi 1 minimum
2011. márc. 22. 07:02
 9/14 anonim ***** válasza:
17%
Lehet hogy bunkóságnak tartják egyesek de én elvárnám hogyha megvan a "baja" akkor is kielégítsen.kézzel vagy szájjal.
2011. márc. 22. 07:02
 10/14 anonim válasza:
9%

Kérdezőnek: nálam a "tökéletes" csaj el tud élvezni anál közben, el tud menni G-pont izgatásnál, élvezi és szereti az orált és a kézimunkát, szereti ha a plafonon is folyik az anyag :), szereti ha a nyalják a popóját (és viszont), ha nem is tudja, hogy kell, de legalább megpróbálja a prosztatát izgatni...Na az ilyen nő elég ritka lehet, a páromból is hiányzik pár dolog, de hát én se vagyok tökéletes :)

Utolsónak: jogos amit vársz, de csak akkor ha kölcsönös, azaz te is kielégíted kézzel v szájjal olyankor :) Ha csak csiklót nyalsz, akkor nem leszel véres, + ott van még a popója is :)

2011. márc. 26. 16:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!