Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez már kész röhely.
Máskor az ilyen lányokat már le dagadtdisznózzátok, most meg átlagos????? Szerintem ez a lány igenis teltkarcsú, a felsőteste átlagos, de alul a combja vastagabb, és vélhetően a feneke is nagyobb. Nekem nagyon bejön, hiába van szétretusálva a kép.
A kérdésre válaszolva: Igen. Most is egy hasonló alkatú barátnőm van és nagyon jó vele a szex, sőtt a legjobb vele. Korábban normál testalkatú lányokkal voltam csak, de mindig is vonzottak a telt lányok. Nem bántam meg, hogy váltottam... :-)
24/F
Fiúk fogalom zavarban szenvednek, nem mindig fejezik ki jól magukat.
Én ugyan vékony típusú vagyok, nem haza beszélek, de a telt karcsú is "normál". Ez alkati sajátosságok.
Igen! Az ilyen lányok többnyire tisztában vannak hátrányos
külsejükkel, s nem hordják úgy fenn az orrukat, mint a hi-
bátlanul szépek. Én úgy tapasztaltam, hogy sokkal megér-
tőbbek, elfogadóbbak a fiú esetleges problémája iránt!
Messze nem minden a szépség! Ha a szép csaj lökött, a srác csak szenvedni fog mellette!
ma 18:14
De amikröl te beszélsz azok kövérek,még nem is teltkarcsúak..
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!