Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » FIÚK! Szexelnétek teltkarcsú...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

FIÚK! Szexelnétek teltkarcsú lánnyal?

Figyelt kérdés
[link]
2011. márc. 21. 16:20
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
25%
Nekem ez a testfelépítés nem az ideálom. A vékony lábakat szeretem és a sovány lányokat; nem a betegesen véznákat, mint a te képeden, hanem a soványakat.
2011. márc. 21. 16:35
 12/30 anonim ***** válasza:
88%

Ha olyan vagy mint amit belinkeltél vagy hasonló alakra, akkor elég jól fog járni a partnered.

Remélem megválaszoltam a kérdést.

2011. márc. 21. 16:35
 13/30 A kérdező kommentje:

16:34

nem velem hanem olyan lányokkal...

2011. márc. 21. 16:36
 14/30 anonim ***** válasza:
63%
Ha Ő is úgy érzi, hogy megérdemlem és persze, kölcsönösen megszeretjük egymást, akkor igen.
2011. márc. 21. 16:41
 15/30 anonim ***** válasza:
81%
Nyugi! A teltkarcsú is nagyon szép. Eredetileg a vékony manöken alaku lányok tetszettek. Illetve tetszenek most is de a skálát kibövitettem teltkarcsuval. Igen én szexeltem már teltkarcsuval és nagyon is jó volt. Föleg azért mert abban a teltkarscu testben egy fentasztikus szeretet volt elrejtve. Nem is beszélve a személyiségéröl. Egyszerüen éreztem, hogy árad belöle a vonzalom irányomba. Éreztem, hogy én vagyok neki a nagy nagy Ö akire várt. Ez nagyon jó érzés ám! Ha egy ilyen lánynal van az ember akkor különlegesnek érzi magat az ember fia. Pedig nem az ember fia különleges, hanem valaki szerelme teszi azzá. Tudj nagyon nagyon szeretni és meglátod semmi de semmi baj nem lesz a szerelmi életeddel. A jó szex meg ennek a következménye. Ajándéka.
2011. márc. 21. 17:03
 16/30 anonim ***** válasza:
92%

Amit soványnak tettél fel, az anorexiás!

Kórosan sovány! A "sovány" az még normális, és nem beteges, mint ez.

A "kövérek" között is van jó pár olyan, amelyik még nem kövér, csak telt.

Amúgy igen, semmi gond nem lenne vele.

2011. márc. 21. 17:19
 17/30 anonim ***** válasza:
36%
Nekem az ilyen Nök a gyengéim, csak egy nagy baj van, hogy az önbizalmuk ezeknek is mint mindegyik másiknak valahol a tejgetosz környékén jár. Ez azt jelenti, hogy 110%-os férfi kell nekik alaphangon.
2011. márc. 21. 20:06
 18/30 anonim ***** válasza:

Én is ducibb lány vagyok,de egyáltalán nem a tökéletes külsejű férfiak tetsznek. :)

17/L

2011. márc. 21. 22:38
 19/30 anonim ***** válasza:

Szerintem meg te itt csak végleteket linkelgettél be.

Egyébként egyetlen kép alapján nem szoktam senkire sem rámondani, hogy vonzódom-e hozzá szexuálisan. Minden bizonnyal képes lennék vele szeretkezni.

Egyébként a linkelt nő nem teltkarcsú, szerintem teljesen átlagos.

2011. ápr. 21. 13:05
 20/30 anonim ***** válasza:
36%

Én lány vagyok, és igen, már egy előttem szóló említette, a kép amit kitettél beteges, vszínűleg anorexiás.

Ha vki vékony, az nem ezt jelenti, amia képeden volt. Ez is alkati sajátosság. Na de mind1.

És aki nem szexelne egy teltkarcsú nővel, csak mert teltkarcsú, és amúgy minden stimmt, az meg meg is érdemli.

2011. ápr. 21. 13:15
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!