Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Akarhat tőlem valamit vagy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akarhat tőlem valamit vagy csak játszik?

Figyelt kérdés
3 hónapja beszélek egy sráccal fb-én. Egyik hétvégén találkoztam is vele mert a mi városunkban laknak a szülei és kihívott sétálni. Nagyon szimpatikusak vagyunk egymásnak,azóta ír smst minden nap szinte,és fb-ére ha feljön az az első h rámír. Viszont nekem van egy 3 éves kapcsolatom,ami már kezd ellaposodni. A srác ezt tudja is h van barátom és mondtam neki,h nekem idő kell ahhoz,h azt befejezzem végleg,mert még vmennyire szeretem a mostanit,viszont eléggé be vok zsongva az újtól. Most hétvégn is találkozok vele,elhívott moziba,meg sétálni egyik nagyobb városba. Szerintetek akarhat tőlem vmit,vagy csak játszik velem? egyébként 140 km van köztünk...21 éves lány
2011. márc. 21. 10:40
 1/9 A kérdező kommentje:
ja és azt elfelejtettem írni h az új sráccal egy általános iskolába jártunk(beszélő viszonyba voltunk),csak ők elköltöztek és 11 éve nem láttuk egymást....
2011. márc. 21. 10:42
 2/9 anonim ***** válasza:
Abból amit elmondtál szerintem az következik, hogy akarhat. Tetszel neki.
2011. márc. 21. 10:48
 3/9 A kérdező kommentje:
Én csak attól félek,hogy csak szexre...mert tudja,hogy van barátom...ergo lehet hogy addig akar fűzni amíg az ővé nem leszek....fogalmam sincs...
2011. márc. 21. 10:50
 4/9 anonim ***** válasza:
Ne félj váltani, főleg ne egy olyanra, akit már valamennyire ismersz is. :) Idővel a távolság is el fog törpülni (ha más miatt nem, akkor azért, mert közelebb költözöl hozzá/összeköltöztök).
2011. márc. 21. 10:50
 5/9 A kérdező kommentje:
Értem...csak a srác 24 éves és még igazán hosszú kapcsolata nem volt,viszont azt mondja,h én különleges vok számára...csak nem ver át??
2011. márc. 21. 10:51
 6/9 anonim ***** válasza:
Hát ennek a kockázata a legtöbb kapcsolatban megvan. Ezt azért meg lehet érezni.
2011. márc. 21. 10:54
 7/9 A kérdező kommentje:
És mik azok a dolgok amikből szerintetek meg lehet érezni?
2011. márc. 21. 10:58
 8/9 anonim ***** válasza:
Ha nagyon rámenős, túl gyors stb.
2011. márc. 21. 11:02
 9/9 A kérdező kommentje:
a találkozásunk alatt meg se akart csókolni....csak szimplán beszélgettünk...
2011. márc. 21. 11:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!