Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak férfi prostituáltak is?
Figyelt kérdés
Olyan prostituáltakra gondolok, akik nőkkel fekszenek csak le, és egészségesek, tiszták. Szobára lehet menni velük. Hol találhatok ilyeneket?
25L
2011. márc. 21. 08:42
1/39 anonim 

válasza:

Pesten vannak ilyen nagyon luxus kávézók, ahol fiatal srácok várják a full gazdag mamikat. De mondjuk ezek a srácok elég drágák.Szerintem amire te gondolsz, olyan nincs. Nézelődj a neten chipendale fiúk után, van telószámuk is, felhívod és megbeszéled velük a részleteket! Nekem kétszer volt szükségem ilyen megoldásra, nagyon nem bántam meg, ráadásul pénzt sem kért egyik sem.
3/39 A kérdező kommentje:
Na jó, de én olyat szeretnék találni, akik egészségesek. Most egy jött-ment fiúról honnan tudjam, hogy megvizsgáltatja e magát?
2011. márc. 21. 08:57
4/39 anonim 

válasza:

Nincs senkire ráírva, hogy vizsgáltatja-e magát.
Messziről jött prosti azt mond amit akar.
5/39 anonim 

válasza:

a barátodat is ki fogod vizsgáltatni, mielőtt lefekszel vele?
6/39 anonim 

válasza:

Orvosi igazolásokra sehol se számíts. Ha lennének is, vajon valódiak?
7/39 anonim 

válasza:

Küldj képet, Ha tetszel akkor olcsón válalom.
8/39 anonim 

válasza:

ha téged azizgat fel hogy előtted már aznap 3 öregasszonyt letudott. akkor hajrá.
9/39 anonim 

válasza:

A prosti hírdetős oldalakon szerintem vannak férfi prostik is.
10/39 anonim 

válasza:

Szerintem lanyoknak nem kell fizetni erte, de te tudod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!