Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pontosan hol és hány óra fele találhatóak a Népligetnél a férfi prostituáltak?
Figyelt kérdés
Beszélni akarok 1el. De a Népliget elég nagy és nem tudom pontosan merre találhatóak.2009. jún. 30. 20:56
1/9 anonim válasza:
Vannak a Népligetnél is? Én úgy tudtam a Duna-korzón vannak a hímringyók!
2/9 anonim válasza:
este 10 fele, legalábbis engem akkor "támadott" le egy "drágaság" hogy: " öté' szopok, tízé' megdughaCC" :D
4/9 anonim válasza:
Hát így volt :D mondtam bocs cucus majd máskor azt otthagytam... xD Nő vagyok azért meglepődtem, azthittem csak a pasikra buknak xD
21:14es voltam
5/9 anonim válasza:
érdekes lett vna, ha téged lesz*pott vna... xD
bocs de kikívánkozott
:D
6/9 anonim válasza:
Minden fradi meccs előtt van pár ezer :) megtalálhatóak az aluljáróban,és fent is ;) Remélem segítettem.
7/9 anonim válasza:
Én egyszer délután olyan 3 körül mentem be pisilni és akkor jött oda hozzám egy korosabb úr, hogy mennyiért szopok :D:D Mondtam, hogy nincs annyi pénze, az biztos :D:D
Szóval ebből kiindulva szerintem mindíg vannak, hiszen ő is azért jött...
8/9 anonim válasza:
hát ja.. de sötét volt és rövid a hajam, sapi is volt rajtam, így nem megbocsájtom neki:D
21:14
9/9 anonim válasza:
Ez lol.
ha én találkoztam volna eggyel is..
tejóég! sikítva rohanok el.:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!